Antena Căutare

Vești excelente pentru milioane de femei! A apărut testul revolutionar pentru depistarea rapidă a cancerului la sân

Vești bune pentru toate femeile! Conform ultimelor informații medicale, un test revoluționar ar putea identifica cancerul la sân .

Veste uriașă pentru toate femeile! Cercetătorii germani au prezentat în premieră testul revoluționar pentru depistarea cancerului la sân: ,,Avem acum un test de sânge care ne permite să aflăm dacă există un semn de boală, sau dacă nu există un astfel de risc..''

Conform ultimelor descoperiri medicale, un test revoluționar ar putea identifica cancerul la sân.

Testul a fost prezentat în premieră de către cercetătorii germani, acesta constând într-o analiză de sânge care poate identifica cu mare precizie dacă boala este prezentă în organism.

Acest test poate identifica, de asemenea și alte mici tumori, au declarat cercetătorii.

,,Testul revoluționar nu este dureros și nu implică expunerea la radiații, ceea ce este un lucru excelent pentru organism. Ai nevoie de câțiva mililitri de sânge și se va putea efectua la orice laborator'', a declarat directorul departamentului de oncologie, Sarah Schott.

Spitalul Universitar Heidelberg a declarat că testul este deosebit de benefic pentru femeile cu vârsta sub 50 de ani și pentru persoanele cu antecedente familiale de cancer mamar. Peste 900 de femei au fost studiate folosind noua metodă, dintre care 500 au avut cancer de sân și 400 au fost pacienți sănătoși.

Cancerul de sân este cea mai comună formă de cancer care afectează femeile din Germania, astfel aproximativ 70.000 de femei au dezvoltat cancer de sân anul trecut.

Testul va fi pus în vânzare în cea de-a doua jumătate a anului, iar cei care l-au creat au declarat că nu doresc să reprezinte o concurență pentru metodele clasice pentru depistare a cancerului mamar, însă doresc să prevină din timp o evoluție grea a bolii. Depistat în stadiu incipient, oamenii de ştiinţă spun că şansele de vindecare în cazul cancerului de sân sunt de 95%, potrivit digi24.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), cancerul este a doua cauză cea mai frecventă de deces în Europa, cu peste 3,7 milioane de cazuri noi și 1,9 milioane de decese în fiecare an, potrivit euronews.com.

O femeie a vărsat bicarbonat de sodiu pe verighetă și a rămas uimită! Ce s-a întâmplat... Se dă lege specială pentru apa minerală! Toți românii vor fi afectați!...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x