Căutare Live

Vești excelente pentru milioane de femei! A apărut testul revolutionar pentru depistarea rapidă a cancerului la sân

Vești bune pentru toate femeile! Conform ultimelor informații medicale, un test revoluționar ar putea identifica cancerul la sân .

Veste uriașă pentru toate femeile! Cercetătorii germani au prezentat în premieră testul revoluționar pentru depistarea cancerului la sân: ,,Avem acum un test de sânge care ne permite să aflăm dacă există un semn de boală, sau dacă nu există un astfel de risc..''

Conform ultimelor descoperiri medicale, un test revoluționar ar putea identifica cancerul la sân.

Testul a fost prezentat în premieră de către cercetătorii germani, acesta constând într-o analiză de sânge care poate identifica cu mare precizie dacă boala este prezentă în organism.

Acest test poate identifica, de asemenea și alte mici tumori, au declarat cercetătorii.

,,Testul revoluționar nu este dureros și nu implică expunerea la radiații, ceea ce este un lucru excelent pentru organism. Ai nevoie de câțiva mililitri de sânge și se va putea efectua la orice laborator'', a declarat directorul departamentului de oncologie, Sarah Schott.

Spitalul Universitar Heidelberg a declarat că testul este deosebit de benefic pentru femeile cu vârsta sub 50 de ani și pentru persoanele cu antecedente familiale de cancer mamar. Peste 900 de femei au fost studiate folosind noua metodă, dintre care 500 au avut cancer de sân și 400 au fost pacienți sănătoși.

Cancerul de sân este cea mai comună formă de cancer care afectează femeile din Germania, astfel aproximativ 70.000 de femei au dezvoltat cancer de sân anul trecut.

Testul va fi pus în vânzare în cea de-a doua jumătate a anului, iar cei care l-au creat au declarat că nu doresc să reprezinte o concurență pentru metodele clasice pentru depistare a cancerului mamar, însă doresc să prevină din timp o evoluție grea a bolii. Depistat în stadiu incipient, oamenii de ştiinţă spun că şansele de vindecare în cazul cancerului de sân sunt de 95%, potrivit digi24.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), cancerul este a doua cauză cea mai frecventă de deces în Europa, cu peste 3,7 milioane de cazuri noi și 1,9 milioane de decese în fiecare an, potrivit euronews.com.

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Se dă lege specială pentru apa minerală! Toți românii vor fi afectați!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri