Antena Căutare

Ea e prima femeie care s-a vindecat de cancer la sân în stadiu avansat! Oncologul ei: ”Suntem aproape de o revoluție majoră!”

O femeie diagnosticată cu o formă de cancer în stadiu avansat a reușit să se vindece complet, iar acum aceasta a vorbit despre terapia care i-a salvat viața în cadrul unei publicații americane. 

O femeie diagnosticată cu o formă de cancer în stadiu avansat a reușit să se vindece complet, iar acum aceasta a vorbit despre terapia care i-a salvat viața în cadrul unei publicații americane.

Judy Perkins, în vârstă de 49 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiu avansat, care îi adusese metastaze în ficat și în alte organe. Medicii îi spuseseră, la momentul acela, că nu va trăi mai mult de trei ani. A fost, însă, selectată în cadrul unui studiu pentru imunoterapie. Nu avea nimic de pierdut, așa că a acceptat fără să stea pe gânduri.

Ea e prima femeie care s-a vindecat de cancer la sân în stadiu avansat! Oncologul ei: ”Suntem aproape de o revoluție majoră!”

Cu ajutorul imunoterapiei, femeia a scăpat de toate tumorile din corp și era vindecată deja de doi ani atunci când s-au făcut publice rezultatele studiului. Ba mai mult, oncologul care a tratat-o a spus că organismul ei a reacționat într-un mod uimitor.

A învins cancerul în urmă cu trei ani de zile, dar apoi, când a crezut că boala a revenit, s-a sinucis! O fetiță de opt ani a rămas orfană de mamă

”Suntem aproape de o revoluție majoră în oncologie”, a declarat doctorul canadian Laszlo Radvanyi, anul trecut, atunci când s-a anunțat reușita sa. A fost prima dată în istoria oncologiei când o pacientă cu cancer la sân în stadiu avansat a fost vindecată prin imunoterapie, procedură ce constă în distrugerea celulelor canceroase, răspândite în tot corpul femeii cu ajutorul propriului ei sistem imunitar.

”Am inceput tratamentul din studiul clinic în decembrie 2015. Doctorii mi-au recoltat celule imune, le-au dezvoltat în laborator, apoi le-au pus din nou în corpul meu pentru ca ele să poată lupta împotriva celor canceroase.”, a povestit femeia.

Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

”Dar tratamentul funcționa. Când am ajuns acasă, după Anul Nou, mi-am dat seama că tumoarea care îmi apăsa pe un nerv din braț nu îmi mai provoca dureri așa de mari. După câteva săptămâni, acele dureri încetaseră complet. Aveam o tumoare chiar lângă inimă, sub stern și crescuse așa de mult încât începea să se vadă de sub piele. Dar după imunoterapie, pur și simplu dispăruse. Am fost șocată.”, a mai precizat ea.

Judy Perkins trăiește acum și se bucură din plin de viață. Din păcate, însă, tratamentul nu a funcționat pentru două femei care i-au devenit prietene și pe care le-a cunoscut în timpul studiului.

Imaginile care fac înconjurul lumii! Ce s-a întâmplat după ce un bărbat a coborât pe peron ca să fumeze o țigară și și-a... Fenomen meteo bizar! În câteva secunde, un orășel este înghițit de o furtună puternică - VIDEO spectaculos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x