Care sunt cele 4 zodii cu noroc în dragoste primăvara aceasta. Pentru acești nativi romantismul va reînvia

Astrele indică faptul că primăvara lui 2021 se anunță a fi una romantică. Chiar dacă fiecare anotimp are propria sa încărcătură emoțională și un dram de magie, primăvara asta va aduce noi începuturi pentru mulți nativi.

Aceste 4 zodii vor avea noroc în dragoste și vor fi copleșite de romantism primăvara aceasta.

profimedia

După o iarnă grea și gri, zodiile visătoare vor avea parte de mai mult romantism în viețiile lor și de strălucirea unui nou început, în ceea ce privește relațiile amoroase. Soarele va străluci din nou și pe strada voastră, vă recăpătați energia, parcă păsările cântă din nou, iar în aer plutește dragostea.

Nu doar natura revine la viață, dar și dorința voastră de a cunoaște persoane noi și a stabili noi conexiuni. Primăvara aceasta se anunță a fi cea mai romantică pentru Gemeni, Raci, Tauri și Berbeci, potrivit elitedaily.com.

Citește și: Legile atracției, cu Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce atragem în viața noastră în funcție de zodie

Pe 14 aprilie, Venus, planeta dragostei și a prietenei, va intra în zodia Taurului, determinându-i astfel pe nativi să caute stabilitate, lux, frumusețe și noi relații. Pe 13 mai, Jupiter, planeta aventurii și a dezvoltării, va intra în zodia Peștelui. Acest lucru va declanșa o perioadă în care totul e posibil, iar norocul va surâde în calea ta.

Pe 23 mai, eclipsa totală de lună din Săgetător va scoate la iveală adevărul în multe relații, ducând astfel la schimbări majore.

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, îndrăgosteala se produce rapid. Începând de pe 21 martie, când Venus intră în zodia ta, energia și romantismul vor înflori. Vei începe să fi mult mai deschis atunci când vine vorba de dragostea de sine și vei avea mai multă încredere în tine. Pe 28 martie, luna plină va afecta sectorul amoros, arătându-ți care sunt relațiile care chiar vor dăinui.

Taur

Ești romantic din fire, chiar dacă porți o armură care pare impenetrabilă. Ce arăți la exterior este doar o mască, pe când în adâncurile sufletului tău ești o ființă extrem de sensibilă. Abia aștepți să întâlnești pe cineva care să te facă să fii cu capul în nori. Când Venus intră sub semnul tău pe 14 aprilie, vei afla că potențialul tău partener dorește să te cucerească. Cu toate acestea, când va fi lună plină în sectorul dragostei pe 26 aprilie, vei alege din toți acei pețitori doar unul singur.

Citește și: Ce nu iubesc bărbaţii la femei, cu Mihai Voropchievici: "Suspiciunile pot distruge o relaţie"

Gemeni

Atunci când Venus intră sub semnul zodiei tale pe 8 mai, vei avea toate motivele să zâmbești. Această tranziție vor contibui la dezvoltarea umorului tău și te vor face mai preocupată de propria persoană, în special de felul în care arăți. Pe 26 mai, eclipsa de lună din casa a 7-a a parteneriatelor dă semne că urmează schimbări importante pe plan amoros.

Rac

Primăvara romantismul se aprinde în viața ta, dând culoare relației de cuplu. Venus intră sub semnul Racului pe 2 iunie, făcând să iasă la iveală toate calitățile tale. Nu doar că te vei simți îndrăgostită, dar vei ajunge să te apreciezi mai mult pe tine însăți. Primăvara plină de romantism e doar introducerea pentru o vară plină de iubire.

Ultimele știri