Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie. Ce spun astrele

Zodiile spun mult despre noi, inclusiv ce tip de mamă ești și cât de grijulie poti fi cu copilul tău.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie. Ce spun astrele

profimedia

Fiecare mamă este protectoare și iubitoare cu copilul ei, dorindu-și mereu să îl ferească de pericole. Cu toate acestea, semnele zodiacale indică tipuri diferite de mame, în funcție de personalitățiile lor și influențele stelelor. Toți copii și-ar dori o mamă amuzantă și relaxată, care să nu exagereze cu grija și care să nu își dorească să fie mereu în control. Zodiile spun mai multe.

Ce fel de mamă ești în funcție de zodie

Berbec

Mamele născute în zodia Berbec sunt cele mai bune la orice, având cele mai bune abilități de părinte. Îți ajuta copilul să își îndeplinească visele și să devină cei mai buni la ceea ce le place.

Taur

Mama din zodia Taur simte nevoia disperată de a rămâne conectată cu copilul său, fiind întotdeauna în control. O astfel de mamă își va dori mereu să verifice tot.

Gemeni

Copilul tău te va considera cel mai bun prieten. Asta înseamnă că ești genul de părinte cool, care știe cum să îi intre pe sub piele copilului. Mama Gemeni nu se va supăra niciodată dacă adolescentul ei va organiza o petrecere când ea lipsește de acasă, fiind genul de părinte relaxat.

mama cu doi copii in pat uitandu-se la laptop pe intuneric

Rac

Uneori mama Rac poate avea o atitudine exagerată față de copilul ei, în special pentru că probabil ți-ai plănuit să fi mamă de când erai mică și îți dorești ca totul să fie perfect. Ești un părinte extrem de atent la nevoile copilului tău. Cu timpul, vei ajunge să nu mai fi așa protectoare.

Leu

Mama Leu își va învăța copilul să vadă mereu părțile pozitive din tot ceea ce i se întâmplă, fiind mereu optimist. Singura problemă ar fi că uneori tinzi să transformi problemele lor în problemele tale personale. Trebuie doar să încerci să îți lași copilul să se descurce de unul singur.

Fecioară

Ești un părinte autoritar care își dorește pentru copilul său disciplină deplină. În același timp, ești o mamă înțelegătoare și un părinte foarte răbdător. Este bine să nu reacționezi fulgerător la veștile șocante și să încerci să îl asculți, cu inima deschisă. Apoi puteți găsi împreună o soluție.

mama cu doi copii la plaja culegand scoici

Balanță

Mamei născută în zodia Balanță îi place să împartă totul cu copilul ei și știe tot ce i se întâmplă pentru că dragul ei copil are mereu încredere să îi povestească ce i se întâmplă.

Scorpion

Ești foarte atentă la nevoile copilului tău și îl încurajezi mereu să fie creativ, inclusiv dacă asta presupune să mâzgălească pereții. Îi încurajezi toate formele de a se exprima, fiind pe aceeași lungime de undă cu el.

Săgetător

Mama Săgetător este foarte implicată, având uneori tendința de a domina. Îți dorești ca cel mic să fie independent și uneori îți e greu să îi impui limite. De asemenea, vei vrea întotdeauna să îți încurajezi copilul să iasă din zona de confort.

mama cu doi copii facand fursecuri in bucatarie

Capricorn

Mamele din zodia Capricorn își iubesc copilul la nebunie, fiind extrem de dedicate. Ești una dintre mamele care își va încuraja mereu copilul să fie creativ, ajutându-l să nu fie îngrădit de prea multe reguli.

Vărsător

Ești foarte interesată de ce petrece în viața copilului tău, ascultându-l mereu cu atenție. Când cel mic va crește, veți vrea să vorbiți în fiecare zi, fiind extrem de conectați, devenind cei mai buni prieteni.

Pești

Mama născută în zodia Pești este foarte grijulie, fiind mereu acolo pentru copilul ei, oricând are nevoie. Emoțiile tale sunt strâns legate de ale sale.

Recomandari