Căutare Live

Citire Tarot 13- 19 iunie 2022. Urmează o săptămână provocatoare. Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Săptămâna 13- 19 iunie 2022 aduce multe provocări pentru cele 12 semne zodiacale, conform configurației astrale și celor spuse de experții în tarot. În continuare, află ce spun cărțile de tarot despre următoarele șapte zile și cum vor fi acestea pentru zodii.

Săptămâna 13- 19 iunie 2022 aduce multe provocări pentru cele 12 semne zodiacale, conform configurației astrale și tarotului. În continuare, află ce spun cărțile de tarot despre următoarele șapte zile și cum vor fi acestea pentru zodii.

Shutterstock.com

Pe măsură ce Saturn își continuă retrogradul karmic, există un trio destul de ciudat, rar, dar interesant, care creează un zgomot în cosmos. Venus a intrat într-o legătură cu Rahu și Uranus.

Primul o încurajează pe Venus să ne insufle dorința de lucruri nebunești în numele iubirii, în timp ce Uranus o determină să ne ajute să explorăm mijloace neconvenționale de a exprima și experimenta dragostea.

Toate acestea, alături de o lună plină și puternică în această săptămână, vor deschide numeroase porți emoționale și psihice. Cu toate acestea, nu e cazul să îți faci griji, pentru că stelele au mesaje frumoase care să ne ajute să trecem prin această perioadă.

Citire Tarot 13- 19 iunie 2022: Ce îți rezervă următoarea perioadă în funcție de zodie

Conform horoscopului pentru săptămâna 13-19 iunie 2022, va urma o perioadă agitată pentru mai multe semne zodiacale. Însă ce părere are tarotul? Află ce spun și cărțile despre fiecare zodie în parte:

Tarot 13- 19 iunie 2022: Berbec

Săptămâna aceasta este despre a oferi o voce gândurilor tale. Indiferent dacă este o idee nou-nouță sau un fulger de inspirație, sau chiar dacă este o emoție care a fost reținută în mod neobișnuit de ceva vreme, exprimă-o din toată inima.

La sfârșitul zilei, gândurile noastre ne creează realitatea, spun cărțile de tarot. Cu toate acestea, atunci când sunt suprimate în crăpăturile întunecate ale minții noastre, ele devin toxice și ajung să intre în scutul nostru energetic, făcându-ne să ne simțim epuizați.

Astfel, este întotdeauna mai bine să ne exprimăm în loc să reprimăm felul în care simțim. Dacă îți este greu să le scrii în cuvinte, încearcă să le pictezi – dar orice ai face, scoate-le din mintea ta.

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Taur

Este o perioadă în care trebuie să folosești fiecare truc din mânecă, fiecare unealtă din arsenalul tău și fiecare talent și abilitate.

Nu, nu este vorba de a te suprasolicita. Este vorba despre găsirea de soluții creative la tot ceea ce „Universul” îți aruncă în cale, într-un mod care este sănătos și autosuficient.

Gândește-te la asta ca la o modalitate prin care „Forțele divine” te testează, nu numai pentru a arăta cât de mult ai învățat din trecut, ci și ca o modalitate de a te ajuta să-ți descoperi adevărata putere și adevăratele calități.

Citește și: Horoscop iubire iunie 2022: Care sunt cele trei zodii norocoase în dragoste în următoarea perioadă

Tarot 13- 19 iunie 2022: Gemeni

Îți poți permite să te distrezi fără nicio urmă de vinovăție, rușine sau chiar nevoie de a minți sau de a ascunde asta de ceilalți.

„Universul” vrea să te faci comod/ă și să alergi în noapte, să dansezi vesel/ă sub artificii și să nu-ți faci griji cu privire la consecințele pe care le aduce dimineața următoare.

Ai nevoie de astfel de momente de răsfăț, pentru că, mai mult decât orice, îi va oferi odihnă minții tale mereu anxioasă. Acest lucru îți va permite să obțineți o imagine mai clară a vieții și a drumului tău.

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Rac

În această săptămână este vorba despre găsirea lucrurilor care fac viața sănătoasă. Este un moment în care tu înveți să vezi frumusețea în tot ceea ce te înconjoară.

Este important să reții că „frumusețea” nu este același lucru cu cât de util îți este ceva (sau cineva). Nici nu poate fi măsurată prin vreo valoare tangibilă de orice fel.

„Frumusețea” în esența sa cea mai adevărată este capacitatea de a exista în adevăratul eu, fără a avea nevoie să-și dovedească valoarea și sinele. Astfel, învățăm o lecție puternică de smerenie, atunci când începem să apreciem frumusețea care ne înconjoară.

Primul loc de început ar putea fi oglinda. Cu alte cuvinte, iubește-te doar pentru că ești tu și minunează-te de acest fapt. În curând, după ce o să mai explorezi, vei începe să vezi frumusețea puternică a celor din jur, precum și în toate întorsăturile de-a lungul căii vieții tale.

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Leu

Săptămâna aceasta poate aduce tentația de a arunca cu viteză maximă cuvintele. Prin cărțile de tarot, „Universul” te sfătuiește să fii precaut/ă în timp ce faci acest lucru.

Nu numai pentru că nu știi niciodată cum îi pot afecta cuvintele tale pe ceilalți, dar nu știi niciodată cine ascultă de fapt.

Astfel, puțină atenție ar fi de dorit. În plus, îi va împiedica pe oameni să-ți folosească cuvintele împotriva ta, răsturnându-le sensul și aruncând lucrurile disproporționate prin schimbarea contextului original.

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Fecioară

Uneori, este în regulă să faci o pauză și să te relaxezi. Dincolo de toate lucrurile nebunești care se întâmplă în jurul tău, ce e în mintea și inima ta poate fi incredibil de copleșitor – fizic, mental, emoțional și spiritual.

Prin urmare, nu ar trebui să te simți deloc vinovat/ă pentru că ai luat o pauză atât de necesară și binemeritată. Acest lucru va permite corpului și sistemului intern (în special digestia) să se vindece și să se recupereze, precum și să fii mai eficient/ă atunci când revii la „modul activ”.

Luarea unei pauze poate oferi, de asemenea, o cantitate incredibilă de claritate. Vei putea vedea nu doar cine ești, ci și unde te afli în viață.

Tarot 13- 19 iunie 2022: Balanță

Dacă viața este un act de echilibru etern, atunci este timpul să găsești frumusețea din ambele părți ale spectrului. În acest fel, cel puțin vei putea transforma acest act de echilibru într-un dans vesel, care nu numai că va fi foarte distractiv, dar vei putea să uimești lumea.

Mai ușor de zis decât de făcut, mai ales când tinzi să spui lucrurile cu duritate, așa cum procedezi tu în ultima vreme. O schimbare a percepției poate face minuni dacă este făcută corect.

Asta nu înseamnă că trebuie să prefaci că te bucuri. Viața ne-a învățat pe toți despre dezavantajele de a pretinde orice fel de plăcere – atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Totul este să te concentrezi pe un aspect al acestuia care este bun.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în luna iunie 2022. Ei sunt nativii care vor reuși în toate în următoarea perioadă

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Scorpion

Aceasta este o săptămână puternică pentru a te ”înviora”. De asemenea, poate lua forma unei îngrijiri de sine, cum ar fi o excursie relaxantă la spa sau un tratament facial „împrospătat” la salon, sau poate chiar a face o baie într-o piscină.

Pentru unii dintre Scorpioni, sensul profund al acestei teme este de fapt despre deschiderea emoțională față de oamenii care le sunt cei mai apropiați în inima lor și despre a învăța să formeze legături iubitoare mai puternice și mai profunde cu ei.

Da, sugestiile anterioare sunt de ajutor, dar adevărul este că acestea sunt simple bandaje care poate pot ajuta într-o anumită măsură, dar nu vor vindeca complet rănile mai mari. Aceasta este o săptămână puternică pentru a îți face timp să vindeci rănile mari și adânci ale inimii și să repari diferitele relații din viața ta.

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Săgetător

Săptămâna aceasta, „Universul” vrea să fii sincer despre cum te simți cu adevărat. Sigur, poate fi de ajutor să dezvălui toate lucrurile care te tulbură în prezent, dar este important să înțelegi că uneori folosim asta ca o modalitate de a acoperi ceva care este mult mai profund și poate chiar mult mai întunecat decât ceea ce suntem dispuși să înfruntăm.

Astfel, ne folosim dezvăluirile ca o cortină de fum pentru a încerca să proiectăm un comportament mai încrezător și mai nonșalant și să dăm impresia că totul este în regulă.

Indicat este să nu te ascunzi în spatele unor probleme mărunte și să fii suficient de curajos să exprimi ceea ce te deranjează cu adevărat.

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Capricorn

Acesta este un moment puternic pentru tine nu doar să vezi, ci și să înțelegi, să recunoști și să apreciezi adevărata ta valoare și să te prețuiești pentru tot ceea ce ești.

Ai petrecut mult prea mult timp schimbându-te și crezând că nu ești demn/ă de lucruri bune. Acest lucru trebuie să înceteze acum, pentru că „Universul” are planuri mari pentru tine și crede în tine pentru a le duce la final cu succes.

Tot ceea ce lipsește este propria ta credință în tine și în abilitățile tale. Profită de timpul pe care îl ai săptămâna aceasta și începe să lucrezi cu și la tine.

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Vărsător

Acum este un moment puternic pentru a construi conexiunea cu o persoană specială din viața ta. Poate fi un partener romantic, soțul/soția sau poate chiar un prieten apropiat sau un membru al familiei tale.

Este o săptămână în care, „Universul” dorește să te concentrezi pe acea persoană specială – mai ales dacă s-a simțit neglijat/ă până acum. Fă-ți timp pentru a redescoperi cine sunt și de ce i-ai iubit în primul rând.

Apreciază evoluția lor – de unde au venit până unde sunt acum – și puterea și curajul imens pe care le-au avut pentru a face o astfel de călătorie. Vei fi uimit/ă de cum chiar și cel mai mic act de bunătate față de ei poate lucra ca o magie asupra bunăstării lor.

Tarot săptămâna 13- 19 iunie 2022: Pești

Uneori, nu avem altă opțiune decât să fim curajoși și să ne confruntăm fricile. Indiferent cât de mult am încerca să întârziem procesul, în cele din urmă, trebuie să facem mișcarea și să mergem mai departe.

O putem face fie prin propria noastră voință, fie „Universul” va trage subtil sforile în spatele cortinei și va face să se întâmple în jurul nostru evenimente care ne obligă să facem o mișcare.

Diferența dintre cele două este că primul ne face mai puternici și ne oferă șansa de a ne stăpâni destinul. Acesta din urmă ne face sclavi forțelor nevăzute. Deci, vrei să fii stăpânul sau sclavul? Răspunsul la această întrebare poate schimba cursul vieții tale.

Horoscop 13-19 iunie 2022. Ce zodie are noroc la bani în această săptămână și căror semne zodiacale le merge bine în dra... Horoscop zilnic 15 iunie 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și să...
Parteneri
Mesaje de Sfânta Maria 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Catine.ro
Ultimele știri
x