Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop 1 ianuarie 2019. Noroc incredibil pentru o zodie. Nativii care trebuie să fie cu ochii în patru!

Horoscop 1 ianuarie 2019. În timp ce nativii Gemeni încep anul înconjuraţi numai de gesturi de tandreţe şi de multă dragoste, alte zodii trebuie să se ferească de discuții aprinse ori să se odihnească puțin ori să fie cu ochii în patru.

Horoscop 1 ianuarie 2019. În timp ce nativii Gemeni încep anul înconjuraţi numai de gesturi de tandreţe şi de multă dragoste, alte zodii trebuie să se ferească de discuții aprinse ori să se odihnească puțin ori să fie cu ochii în patru.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Capricorn

Capricornii au tot fost curtați în ultimele zile de mai multe persoane de sex opus și parcă nici ei nu știu la care dintre ei să se oprească.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Vărsător

Vărsătorii petrec o zi de poveste, alături de familie și de cei mai buni prieteni. Emoția din jur îi face să se gândească la cât de norocoși sunt că au alături oameni care îi iubesc.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Pești

O persoană insistentă le tot dă târcoale Peștilor, nativi care s-ar putea simți deranjați sau chiar speriați de atât de multa atenție. Astrele îi sfătuiesc chiar să aibă mare grijă cu această persoană.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Berbec

Prima zi a anului e una foarte norocoasă pentru Berbeci. Aceștia au șansa să găsească ceva ce au pierdut acum multă vreme sau să reia legătura cu un prieten drag.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Taur

Taurii trăiesc momente de confuzie în relația de cuplu. Niște discuții mai aprinse avute recent cu persoana iubită le-au cam alungat armonia.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Gemeni

Gemenii au parte de momente de tandrețe, de la început de an. O persoană pe care o credeau inabordabilă le poate mărturisi că are sentimente pentru ei.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Rac

Racii pică într-o stare de nostalgie. Puțini vor fi cei care vor reuși să le aducă zâmbetul pe buze astăzi. Sunt sfătuiți să privească viitorul într-un mod mai optimist.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Leu

Sfatul astrelor pentru Lei este să nu dea naștere unor discuții aprinse astăzi cu partenerul de viață. Nu sunt tocmai favorizați în plan sentimental, așa că ar face bine să nu atragă norii negri în relația lor.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Fecioară

Nativii Fecioară au parte de o zi excelentă în plan personal. Astrele spun că relația cu persoana iubită poate intra într-o nouă etapă, dar și legăturile cu cei din familie devin mai puternice.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Balanță

Balanțele trăiesc o zi cu multe schimbări de dispoziție. Acești nativi ba sunt fericiți, ba devin morocănoși, ar vrea să petreacă timp cu ceilalți, ar vrea să stea singuri, nu sunt siguri de ceea ce își doresc.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Scorpion

Și Scorpionii sunt puțin apatici astăzi. Probabil, agitația din ultimele zile le-a cam pus capac, așa că au mare nevoie de un repaus, pentru a-și recăpăta forțele.

Horoscop 1 ianuarie 2019. Săgetător

Săgetătorii sunt o bombă de energie și de emoție astăzi. Astrele spun chiar că pot privi lucrurile într-un mod exagerat, însă de mult nu au mai fost atât de optimiști acești nativi.

Recomandari