Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscop 28 mai. Cea mai fericită zi din an pentru o ZODIE! Câștigă TOT!

Horoscopul din 28 mai va recomandă sa va relaxați în compania celor dragi. Astrele favorizează nativii la început de săptămână. O zodie va trăi o zi memorabilă: toate câte a visat i se împlinesc mâine! Iată ce le rezervă horoscopul zilei din 28 mai.

Horoscopul din 28 mai vă recomandă să vă relaxați în compania celor dragi. Astrele favorizează nativii la început de săptămână. O zodie va trăi o zi memorabilă: toate câte a visat i se împlinesc mâine! Iată ce le rezervă horoscopul zilei din 28 mai. Citește și horoscopul din 29 mai pentru toate zodiile!

Horoscop 28 mai Berbec

Gândurile îți sunt atrase de capitolul financiar, interesându-te mai ales veniturile partenerului de viață, moștenirile, dar și posibilitățile de câștig din colaborări. Se pare că oricâte surse și resurse materiale ai avea, tu vrei mai mult! Și nu greșești deoarece vei câștiga tot: bani, cadouri, contracte noi! Atenție însă, horoscopul vă recomandă să folosiți atât cât vă este necesar. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Berbec.

Horoscop 28 mai Taur

Relațiile parteneriale îți atrag atenția. Tu ai anumite așteptări de la ceilalți, în spetă de la partenerul de viață, de la colaboratori, dar pe aceștia îi interesează prea puțin. Cel mai bine ar fi să observi cum se desfășoară lucrurile și să accepți în anumite limite doleanțele, ideile, propunerile lor. Vei concluzionă pană la urmă că pe undeva au dreptate și astfel îți îmbunătățești modul de relaționare cu ceilalți. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Taur.

Horoscop 28 mai Gemeni

Debutul săptămânii îți aduce în atenție sarcinile de lucru de la serviciu care au rămas nerezolvate sau altele care au nevoie de îmbunătățiri. Puțin probabil să te ajute colegii sau să găsești înțelegere la șefi. Alege prioritățile și ocupă-te de ele cum știi tu mai bine. În paralel ai grijă și de sănătate deoarece este vulnerabilă în special pe segmentele gâtului. Evită, pe cât posibil, consultațiile și analizele medicale. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Gemeni.

Citește și horoscopul zilei pentru duminică, 27 mai 2018.

Horoscop 28 mai Rac

Relațiile sentimentale sunt răscolite, existând posibilitatea apariției discuțiilor aprinse pe subiecte banale. Hibă este la ține, pentru că ai așteptări nerealiste vizavi de cei dragi. Ar fi bine să-ți modifici viziunea legată de felul în care ceilalți vrei să-și manifeste afecțiunea, respectul, atenția față de ține. Tu la rândul tău oferă iubire în mod necondiționat și ai răbdare să ți se întoarcă la momentul potrivit. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Rac.

Horoscop 28 mai Leu

Este o zi în care poți rezolvă cu succes treburi domestice. Chiar dacă ești solicitat mult în afară casei și familiei, rezervă-ți momente liniștite în care să te ocupi numai de membrrii familiei și de nevoile lor. Posibil să fie nevoie de reparații, curățenii majore în casă sau de aprovizionarea cămării. Dialogurile cu cei dragi sunt presărate cu reproșuri, însă cu eleganță și diplomație poți trece peste. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Leu.

Horoscop 28 mai Fecioară

Se conturează călătorii pe distante scurte și întâlniri cu tot soiul de persoane. În special, prietenii și rudele apropiate îți vor dori compania și sfaturile. Alege-ți cuvintele cu grijă și ferește-te de a vorbi prea mult sau de a-ți divulga intențiile. Posibil să te obosească forfotă din preajmă ta, așa încât, spre seară, rezervă momente pentru lecturi ușoare sau stai de vorba cu ce dragi pe teme comune. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Fecioară.

Horoscop 28 mai Balanța

Minunată ocazie astăzi de a-ți revizui atitudinea, concepțiile vizavi de bani și bunuri materiale. La prima vedere ești îngrijorat de veniturile pe care le obții de la serviciu, deși este posibil să primești salariul, o sumă restanța sau cadouri și favoruri dinspre segmentul profesional. Însă, dacă privești atent în jurul tău vei constată că ai tot ce îți trebuie, iar temerile tale sunt nefondate. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Balanță.

Horoscop 28 mai Scorpion

Este o zi în care te poți ocupă cu succes de ține și de treburile tale personale. Cu toate că stările tale interioare sunt schimbătoare, dacă te concentrezi numai pe priorități vei reuși să depășești totul cu bine. Fii mai înțelegător cu ține însuți și acordă-ți timp suficient să te adaptezi la situații și relații noi! Spre seară, ți-ar prinde bine o baie aromată, un masaj sau o lectură amuzantă. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Scorpion.

Horoscop 28 mai Săgetător

Ești cufundat în gândurile tale și cu greu te poți racorda la realitatea înconjurătoare. Îți sunt favorizate stările meditative, abordarea vieții dintr-o perspectivă mai puțin convențională, dialogurile de taină cu cineva de încredere. Fii atent și la sănătate deoarece organsimul este obosit și are nevoie de odihnă. Evită consultațiile și analizele medicale, pentru că există riscul apariției rezultatelor eronate. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Săgetător.

Horoscop 28 mai Capricorn

Ar fi bine să analizezi relațiile pe care le ai cu prietenii, dar și cu persoanele din segmentul profesional, alături de care ești implicat în proiecte sau acțiuni comune. Unii încearcă regulat să-ți obstrucționeze progresul sau să profite mult de pe urmă muncii și experienței tale profesionale. Flerul te ajută bine astăzi să depistezi aceste persoane și să renunți imediat la ele. Astfel faci loc în viață ta, altor persoane bine intenționate. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Capricorn.

Horoscop 28 mai Vărsător

La serviciu este forfotă, iar șefii vor dori din partea ta rapoarte și explicații vizavi de activitatea profesională pe care o desfășori. Ai răbdare, încredere în ține și pregătește-te pe îndelete pentru astfel de discuții. La nevoie cere sfatul unor colegi experimentați în realizarea prezentărilor în față oficialilor. Susține-ți punctele de vedere cu dovezi viabile și ascultă și ceea ce-ți spun ceilalți. Până la urmă te vei descurcă excelent. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Vărsător!

Horoscop 28 mai Pești

Este posibil să dialoghezi cu cineva aflat în străinătate sau să planifici o călătorie îndepărtată. De asemenea este o zi bună pentru a te gândi la îmbunătățirea competențelor tale necesare la locul de muncă. Informează-te vizavi de variantele de studiu și alege deja una care ți se potrivește. Pot intră în discuție și un curs hobby sau seminarii scurte pe teme diverse. Spre seară, relaxează-te lecturând o carte bună. Citește și horoscopul săptămânii viitoare pentru zodia Pești!

Recomandari