Live acumFilm: Transformers: Razboiul lor in lumea noastra
Prime Time 20:00iUmor

Horoscop ianuarie 2019 Balanță. Schimbări drastice la început de 2019. Ce prezic astrele

Horoscop ianuarie 2019 Balanță. Ce anunță horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru zodia Balanță. 

horoscop lunar ianuarie 2019 pentru zodia balanta

Horoscop ianuarie 2019 Balanță. Horocopul lunar ianuarie 2019 pentru zodia Balanță aduce schimbări drastice în viața nativilor, încă de la început de an. Astrele prevăd noi orânduiri, transformări pe toate palierele vieții! Ce anunță horoscopul lunii ianuarie 2019 pentru zodia Balanță.

Horoscop 31 decembrie. Ce zodie are un final de an fabulos! 2019 va fi pe măsură!

Ce să pui în portofel de Revelion ca să ai noroc tot anul! Vei face bani mulți

Horoscop ianuarie 2019 Balanță. Evenimentele importante ale lunii se găsesc în relațiile amoroase şi în cele cu copiii. Până pe 20 Ianuarie îți sunt favorizate petrecerile, întâlnirile plăcute cu cei dragi şi schimbul de informații. Se poate înfiripa o nouă relație de iubire, mai ales în preajma datei de 06 Ianuarie sau cea veche ia o amploare de nebănuit. Totuși ai nevoie de o mare transformare interioară vizavi de tot ce ține de iubire. Pe de altă parte, în această lună te poți ocupa de un hobby.

Horoscop ianuarie 2019 Balanță. La capitolul muncă se recomană multă atenție, deoarece relațiile colegiale sunt tensionate, iar şefii vor pune gaz pe foc. Mai ales a doua parte a lunii se anunță foarte activă la serviciu, fiind nevoit să preiei mai multe sarcini. Vorbeşte puțin, clar, la obiect şi îndeplineşte-ți datoriile cât mai bine. Sănătatea este vulnerabilă, în special pe sistemul circulator şi glezne. Dozează-ți eforturile, deoarece lucrând mult, organsimul tău va fi foarte obosit. Din 21 Ianuarie intervine dorința de interiorizare. Detașzează-te de cotidian și odihnește-te pe îndelete.

Recomandari