Live acumScena Misterelor
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Horoscop: la ce boli psihice ești predispus în funcție de zodie

Pentru ca data de 10 octombrie este declarata Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale, ne-am gandit sa va prezentam bolile psihice la care sunt predispuse zodiile. Horoscop pentru fiecare zodie

Pentru că data de 10 octombrie este declarată Ziua Mondială a Sănătății Mintale, ne-am gândit să vă prezentăm bolile psihice la care sunt predispuse zodiile. Horoscop pentru fiecare zodie.

În funcție de zodie sunt șanse foarte mari ca unii nativi să dezvolte anumite boli psihice. Zodia Gemeni și zodia Rac au probleme ce țin de personalitate.

Berbec

Această zodie caută tot timpul să fie în centru altenție și din această cauză există mari posibilități să dezvolte o tulburare opozițională, să sfideze constant oamenii din jur.

Taur

Taurii sunt foarte pofticioși și nu se pot abține când văd ceva ce le face cu ochiul. Din această cauză ei pot dezvolta o tulburare alimentară pe fond psihic.

Gemeni

Poate și datorită semnului dublu, gemenii riscă să dezvolte tulburări de identitate disociată. Această zodie este mereu plină de schimbări și de imprevizibil.

Rac

Tot o tulburare de personalitate pot avea și racii. Aceștia dezvoltă de cele mai multe ori personalitate bordeline, adică nu sunt capabili să-și controleze sentimentele. De cele mai multe ori cauza stă într-o dezamăgire pe plan sentimental.

Leu

Boala psihică la care eşti predispus este psihoza maniaco-depresivă. Acceptă că oamenii nu pot fi încadraţi numai în buni sau în răi!

Fecioară

Nativii din această zodie pun mare preţ pe ordine, disciplină şi curăţenie. Aşadar, aceştia riscă să dezvolte un comportament obsesiv compulsiv, caracterizat prin idei obsesive şi comportamente repetitive.

Balanță

Boala la care eşti predispus este tulburarea explozivă intermitentă, o tulburare comportamentală caracterizată de episoade de furie extremă. Încearcă să te calmezi, pentru binele tău!

Scorpion

Boala la care eşti predispus este tricotilomania, o tulburare care constă în smulgerea părului. Calmează-te şi alege ceva o dată!

Săgetător

Boala la care eşti predispus e tulburarea de personalitate antisocială, o boală gravă, care îi transformă pe cei suferinzi în persoane fără milă şi fără scrupule.

Capricon

Capricornii pot deveni bipolari. Trec de la o stare la alta, devin euforici, dar pot trec la extrema cealaltă, devin depresivi.

Vărsător

Acest nativ poate dezvolta o tulburare schizotipală a personalității. Devin antisociali, se izolează și nu vor să comunice absolut cu nimeni.

Pești

Zodia Pești riscă o tulburare de personalitate de tip evident, caracterizată prin inhibiții și evitarea evidentă a contactului cu alți oameni.

Citește și:

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro