Antena Căutare

Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

În emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au prezentat cum vor fi relațiile amoroase în 2021, într-un an cu valoare numerologică 5.

Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri Galerie
Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri | Profimedia

Anul 2021 este menit să ne schimbe tonusul, este un an al aventurilor, al simțurilor manifestate la maximum, potrivit Antena3.

Numărul 5 e simbolistica omului, în toată splendoarea lui. Căutare, curiozitate cât cuprinde, dar și impulsivitate și instabilitate.

"Te ridici, îți faci bagajul și pleci la plimbare, atent la toate oportunitățile ce apar în jurul nostru.

E un an al accidentelor din grabă, atenție la cum mergeți și ce faceți - nu numai în plan amoros, ci în toate direcțiile. 5 întotdeauna te pune să faci lucruri noi. 2021 cu valoare 5 este un an universal pentru toată lumea, dătător de energie", spune Mihai Voropchievici.

Citește și: Horoscop rune 10-16 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au parte de protecție divină, Racii pleacă la plimbare

Cei singuri au o ocazie extraordinar de mare de a da voie să intre cineva nou în viața lor. Atenție, nu săriți la primul venit, analizați persoana, vedeți ce vă spune sufletul.

Numerologia iubirii în 2021, cu Mihai Voropchievici

"Într-un an 5 ne funcționează intuiția extraordinar! Cei care au un 5 în numerologia numelui sunt și mai impulsivi și dornici de aventură. Cum anul viitor e un an 6, al căsătoriei, multe cupluri se formează în 2021. 5 e și anul mincinoșilor!

Citește și: Ce îţi rezervă destinul în 2021 în funcţie de anul personal. Cum se calculează anul personal

Pe lângă casă e mai sigur, dar cei care pleacă în călătorii sunt supuși la multe ispite. 5 e și anul geloziei, sunt imbolduri fantastice pentru cei căsătoriți, le zburdă inima, redecoperă partenerul dar și posesivitatea asupra lui.

5 amplifică carisma doamnelor, spune Mihai Voropchievici, în frunte cu cele din zodiile de foc, prima fiind sub semnul Berecului", mai spune numerologul.

Citește și: Vibraţii energetice ale anului 2021: "Iubirea nu supravieţuieşte cu ura la un loc". Ce ne spune Lidia Fecioru

Pentru unii anul 2021 aduce uniune, dar pentru cei căsătoriți sunt riscuri mari în acest an. Toate aventurile ascunse ies la iveală în 2021! Nu este un an al divorțurilor, dar este sigur un an care pregătește ce vine în 2022 când cifra 6 a anului favorizează rupturile.

2021 e anul în care se leagă cel mai ușor prietenii. Relațiile vechi se pot reînnoi, dar au o componentă de plată karmică.

Horoscop rune 10-16 ianuarie 2021, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au parte de protecție divină, Racii pleacă la plimbar... Horoscop 2021. Trei zodii ghinioniste vor avea cel mai greu an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x