Antena Căutare

Horoscop săptămânal tarot pentru 23 - 29 Ianuarie 2023. Zodile care își îmbunătățesc relația cu partenerii de viață

Săptămâna 23 - 29 Ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți dintre nativi. Relațiile cu cei dragi se îmbunătățesc săptâmâna aceasta. Află ce spun cărțile de tarot pentru zodia ta.

Horoscop săptămânal tarot pentru 23 - 29 Ianuarie 2023

Shutterstock

În săptămâna 23 - 29 Ianuarie 2023 avem un aspect decent de cărți de tarot pentru interpretare și multe lecții bune, solide pentru a veni cu ele. Din ceea ce se vede, accentul din această săptămână va fi pus mai ales pe relațiile noastre interpersonale; modul în care ne ocupăm de străini și prieteni, scrie Your Tango. Vom aborda, de asemenea, șefii, colegii și problemele juridice în timpul săptămânii. Nu vă faceți griji, totul este bine. Ei bine, aproape.

Citește aici tarotul săptămânal pentru fiecare zodie în parte

Din punct de vedere astrologic, principalele noastre „ajutoare” vor veni sub forma revenirii lui Uranus în poziția sa directă după o perioadă retrogradă de cinci luni și luna iubitoare și protectoare a Peștilor. Acest tranzit ne ajută să ne echilibrăm emoțiile și, prin aspectul cărților de tarot, echilibrul este cu siguranță una dintre cerințele noastre numărul unu pentru a trece cu bine prin săptămâna aceasta.

Horoscop tarot pentru 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru fiecare zodie în parte

Vezi ce spun cărțile de tarot pentru sătămâna 23 - 29 Ianuarie pentru fiecare zodie în parte: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Berbec

Carte de tarot: Queen of Swords, reversed

În această săptămână te vei afla în opoziție directă cu cineva aflat într-o poziție de autoritate. Aceasta este o persoană pe care o respecți și este bine să ții această persoană de partea ta pentru că este foarte înțeleaptă. S-ar putea să descoperi că în timpul săptămânii, tu și această persoană vă bateți cap în cap pe un subiect care este sensibil pentru tine, și s-ar putea să nu-ți placă ceea ce îți va spune despre asta. Deci, va trebui să alegi dacă o asculți, așa cum ai făcut-o întotdeauna sau să te îndepărtezi. Alegerea este a ta.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Taur

Carte de tarot: Seven of Pentacles

Pe de o parte, vei fi recunoscător pentru munca și poziția ta, pe de altă parte, vei găsi munca plictisitoare. Însă nu trebuie să disperi pentru că eforturile vor da roade curând. Sarcina ta este să aștepți și chiar dacă asta sună plictisitor, te va tempera și te va ajuta să te reinventezi ca cineva cu rezistență și răbdare.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Gemeni

Carte de tarot: Justice

Ai așteptat asta, iar soarta îți zâmbește în sfârșit, Gemeni. Ai avut o ranchiuna de ani de zile si ai simtit, de asemenea, ca ai avut dreptul de a face acest lucru, chiar daca ranchiuna a luat tot ce a putut de la tine. În această săptămână, veți fi eliberați de ranchiună, deoarece veți primi o veste mare care va justifica tot ceea ce ați crezut în ultimii câțiva ani.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Rac

Carte de tarot: Two of Wands, reversed

Această săptămână vă prezintă un impas, ceea ce înseamnă că nu se va face nimic important. Asta e în regulă, pentru că nu ai avut nimic urgent pe lista ta de sarcini, dar totuși, s-ar putea să trebuiască să iei o decizie până nu e prea târziu. Te simți mai mult ca și cum capul tău este în nori și s-ar putea să pierzi ceva care ți-ar putea aduce beneficii.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Leu

Carte de tarot: Strength

Puterea și tăria ta vor fi chemate în această săptămâna, Leu, deoarece vor exista oameni în familia ta care se vor gândi la tine doar în astfel de momente. Începe un fel de agitație, iar tu ești singura persoană care poate „îmblânzi fiara” că să spunem așa, ceea ce înseamnă în esență că tu ești cel care poate restabili ordinea în familie. Ei se bazează pe tine.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Fecioară

Carte de tarot: Knight of Cups

S-ar putea să nu fi știut că ai avut-o în tine, dar vei salva sănătatea mintală a cuiva în această săptămână și o vei face cu... așteaptă... IUBIRE. Da, tu, Fecioara, esti persoana potrivita la momentul potrivit, iar dragostea va pune credința cuiva înapoi pe harta sufletului. Întotdeauna te gândești la tine ca la un războinic feroce, în timp ce în această săptămână faci cea mai bună muncă în calitate de prieten loial și de încredere.

Citește și: Zodii care au șansa să se căsătorească în 2023. Au lipici la parteneri buni pentru mariaj de durată

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Balanță

Carte de tarot: Ace of Swords, reversed

O privire la această carte și veți vedea tot ce trebuie să știți. Această carte este ca cea mai mare, ceea ce înseamnă că, dacă ați avut inima setată pe ceva ce se întâmplă în această săptămână, vă permite să știți în termeni nesiguri că este UN NU Ace of Swords, inversat. Orice nu vrei, este NU. „Nu” este predica de astăzi și nu există alte cuvinte care să o descrie.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Scorpion

Carte de tarot: Four of Swords, reversed

Această săptămână va fi petrecută așteptând ca mingea să cadă, ceea ce înseamnă că nu există nimic în mintea ta în afară de acest lucru, iar dacă nu "afli" în curând îți vei ieși din minți. Ei bine, nu vei afla în curând, dar sinele tău superior te va îndruma într-o stare de pace; îți vei găsi răbdarea și îți vei imagina un rezultat… dar vei cunoaște rezultatul mai târziu. Săptămâna aceasta trebuie să ai mai multă răbdare.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Săgetător

Carte de tarot: Knight of Swords, reversed

Săptămână aceasta simți că ai dreptate în privința mai multor lucruri și vrei să demnstrezi asta și celor din jur. Cu toate acestea, s-ar putea să fie greu să convingi oamenii că viziunea ta este și una corectă. Te trezești că te duci din nou spre oameni să le împărtășești vești pe care nu sunt gata să le audă.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Capricorn

Carte de tarot: The Moon

Citește și: Horoscop 23 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Această săptămână va scoate în evidență o parte din tine pe care alții nu ajung să o vadă. Această carte spune povestea unei persoane care dorește controlul și dorește să-și manipuleze circumstanțele în favoarea lor. S-ar putea să te găsești influențând pe cineva în această săptămână, dar depinde de tine să știi când să te oprești. Această persoană te vede ca pe un „maestru” – NU profita de naivitatea lor.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Vărsător

Carte de tarot: Six of Pentacles, reversed

Frivolitatea este numele jocului tău în această săptămână, iar această parte frivolă, care caută distracție, caută ceva pentru a cheltui sume stupide de bani. S-ar putea chiar să-i faci pe câțiva oameni să se supere de modul în care îți cheltuiești banii, deoarece nu se pot raporta la acest tip de indulgență de sine. Partea bună este că nu vă pasă ce cred alții despre obiceiurile de cheltuieli și veți continua să cheltuiți fără prudență. Hei, este viața ta. Tu ești cel care o trăiește.

Tarot 23 - 29 Ianuarie 2023 pentru Pești

Carte de tarot: The Tower, reversed

Dacă te uiți la această carte de tarot, nu totul funcționează cel mai bine. Ne uităm la ceva în care ai depus multă muncă... și la inevitabilul colaps. Nu este ca și cum s-ar pierde vieți sau lucruri de mare valoare vor dispărea pentru totdeauna, dar va exista o anumită urmă în mândria voastră, Pești. Și pentru cineva care încearcă la fel de mult ca tine, se pare că uneori lucrurile sunt nedrepte.

Horoscop 23 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănăta... Horoscop săptămânal 23 - 29 ianuarie 2023. Luna din Berbec ne afectează la locul de muncă...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x