Antena Căutare

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Scorpionii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii sunt extrem de activi

28 decembrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi destul de agitată, cu multe drumuri, activităţi şi e bine să fim organizaţi.

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2020. Scorpionii trebuie să fie atenți la sănătate, Capricornii sunt extrem de activi

Profimedia

Horoscopul de luni ne aduce o zi plină de schimbări, iar la capătul ei câte o decizie care stă în mâinile noastre. Citește horoscopul zilei de 28 decembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu, la Antena3.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Berbec

Berbecii au de facut mai multe drumuri astăzi și le este recomandat să fie atenți la drum. Vigilența este cuvântul cheie de luni De asemenea, atenția la detalii va fi definitorie într-o chestiune legată de bani.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Taur

Pentru Tauri, astăzi este o zi plină de discuţii, au multe lucruri de rezolvat şi obligaţii de bifat. Economia este pe primul loc în această zi, iar distracția rămâne pentru mai târziu. Este important să fie puse la punct cele mai importante aspecte.

Citește și: Horoscopul runelor pentru finalul de an 2020, cu Mihai Voropchievici. Începe procesul de schimbare a multor zodii

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua poate aduce nelinişti de tot felul şi nu neapărat fondate, dar ei îşi fac multe griji pentru lucrurile care nu ies aşa cum le-au visat. Astăzi ar trebui să pună stop. Tot ceea ce au de făcut va ieși în mare măsură cum își doresc, dar trebuie să aibă puțin mai multă încredere.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Rac

Pentru Raci, o atenţionare cu privire la sănătate, pentru că au muncit mult în ultima vreme. Azi ar fi o zi de odihnă. Rezervă momente de odihnă, ocupă-te numai de treburi ușoare, evită dialogurile cu ceilalți și luarea deciziilor importante. Posibile neplăceri legate de ficat, șolduri, coapse, sistem respirator. Prudență!

Citește și: Horoscop complet pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici. Scorpionii vor avea avânt în carieră, află ce se va întâmpla cu Racii

Horoscop 28 decembrie 2020 Leu

La Lei, este o zi care aduce multe veşti de la prieteni, dar e posibil să primiți și multe alte invitații. Ar fi bine să fii ceva mai prudent și selectiv vizavi de acest anturaj. Unele persoane mai în vârstă decât tine, atât din mediul familial, cât și din mediul socio-profesional vor dori să-și exercite influența asupra ta.

Horoscop 28 decembrie 2020 Fecioară

Pentru Fecioare, obligaţiile profesionale şi familiare năvălesc în această zi. Ești solicitat la evenimente familiale sau socio-profesionale, la care participă și alții. Se recomandă prudență, pentru că ești foarte combativ și ai tendința să respingi tot ce vine din partea unor autorități fie ele din familie, fie dintr-un cadru oficial.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Balanță

Citește și: Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru anul 2021. Vor veni momentele eliberării și ale belșugului

Pentru Balanţe, tot felul de veşti pot veni astăzi, de la persoane aflate la distanţă sau musafiri pe care îi aşteaptă. Temele principale de astăzi sunt reprezentate de planurile de călătorii, planurile de studii și de relaționarea cu persoaonele aflate în străinătate.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, atenţie la sănătate, excesele alimentare îşi pot spune cuvântul. Unii nativi iau hotărârea ca de azi să renunţe la un viciu. Mai mult, ziua îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor, serviciilor, dar intră în discuție și moștenirile sau partajele. Se recomandă prudență, deoarece relațiile cu ceilalți sunt tensionate.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Săgetător

Săgetătorii au discuţii cu partenerul şi poate un mic chef de harţă din cauza nervilor din ultimele zile. E bine să găsească ceva de făcut şi să se distragă de la asta. Folosește-ți farmecul nativ, fii răbdător și înțelegător cu toată lumea și vei fi foarte apreciat.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Capricorn

Este o zi cu multe treburi de rutină, fie că te afli acasă, fie în vacanță sau la lucru. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este obosit și ai nevoie de odihnă și chiar de îngrijiri de specialitate pe alocuri.

Citește și: Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru: "Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă"

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Vărsător

Vărsătorii iau lucrurile uşor, chiar dacă au activităţi de făcut, le mai amână sau se amuză pe seama lucrurilor care nu ies perfect. Distracția este în toi și ar fi bine să profiți de cheful tuturor. Zilele acestea ești un bun organizator de petreceri sau ieșiri în aer liber. Vei fi apreciat pentru asta.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru Pești

Pentru Peşti, se întrezăresc multe activităţi gospodăreşti în casă. Dialogurile cu membrii familiei, reuniunile cu neamurile și prietenii dragi îți alină dorul de copilărie și de năzbâtiile ei. Prudență la instalațiile de foc și de aer, pentru că sunt posibile avarii.

Horoscopul runelor pentru finalul de an 2020, cu Mihai Voropchievici. Începe procesul de schimbare a multor zodii... Horoscop 28-31 decembrie 2020. Luna plină aduce o săptămână grea pentru trei zodii...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x