Căutare Live

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru anul 2021. Vor veni momentele eliberării și ale belșugului

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Adevăruri Ascunse, previziunile numerologice pentru anul 2021, ce urmează să se întâmple şi ce înseamnă anul universal cinci.

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru anul 2021. Vor veni momentele eliberării și ale belșugului

Anul 2021 este pregătit să ridice vălul de ceață de pe ochii tuturor, dar condiția este să fi înțes ceva din anul 2020. Acest an care ne-a pus la o grea înțelegere și la o viață pusă pe pilonii unei boli. Mai mult, dragostea față de cei din jur ar trebui să reînvie ca o floare în roua dimineații.

Toate aceste cifre: 2, 4, 6, 8 sunt ani în care apar boli. Şi tu, în anul tău personal, şi cazi într-un an cu număr par atenţionarea cea mai mare trebuie să fie pe sănătate. Noi nu aşteptam. Ştiam că o să fie un an, aşa cum am spus la finalul anului trecut, un an cu molime, dar o molimă de genul ăsta nici prin cap nu-mi trecea. Acum, indiferent în ce condiţii stăm, pentru că încă suntem sub tensiune, nu mai poate orice boală, orice virus, orice furtună, orice vijelie are şi un punct culminant, spune Mihai Voropchievici, potrivit Antena3.

De multe ori se întâmplă să mai fie şi oscilaţii. Cam aşa a fost şi anul acesta. Fiecare popor, dacă nu îşi cunoaşte soarta, nu ştie ce să facă. Întotdeauna, când începi să minimalizezi nişte lucruri, ori din lipsă de cunoaştere, iar în acest an a fost lipsa de cunoaştere a încărcăturii anului, iar ceea ce se întâmplă nu ştie nimeni.

Patru a fost un an de austeritate, fiecare a gândit în modul lui. Fiecare a dat verdictul lui. Un an patru este un an mut. Patru e o cifră restrictivă, iar în numerologie cifra patru este cifra morţii.

Cum va fi începutul anului 2021

Citește și: Lidia Fecioru, despre cele opt semne care arată că vei întâlni iubirea adevărată: "Timpul nu vindecă, timpul doar trece"

Ne mutăm în 2021, care este 20-21, adică un doi cu un trei, o succesivă. Per total, e un an universal cinci. Cinci este simbolul omului, deci anul universal cinci - 2021 este eliberarea de orice tutelă, de orice constrângeri. Restricţiile nu vor mai fi la fel, nu te mai lasă forţa universului. Vrei restricţii? Poţi să încerci, însă nu vei avea succes la fel ca în acest an, spune numerologul.

Dacă în anul 2020 orice luare de poziţie împotriva conducătorilor, a guvernanţilor, rămâne fără efect. Anul viitor nu va mai rămâne fără efect.

Citește și: Horoscopul săptămânii 7 – 13 decembrie. Aceste zodii se pot declara cele mai norocoase

Anul 2021 viitor va lua valul acesta de ceaţă de pe ochii tuturor, asta înseamnă un an fără restricţii. În primele două luni, totul se stinge uşor-uşor. Am terminat-o. Chiar dacă vin ameninţări în acest an, anul viitor nu va mai avea nimeni curaj să spună aşa ceva.

Cât despre energia anului, putem spune că va veni o perioadă de schimbare şi realizări. Dar aici intră negativul şi pozitivul.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 decembrie. Aceste zodii se pot declara cele mai norocoase... Horoscop rune 7-13 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorul dă lovitura! Ce se întâmplă cu Gemenii...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x