Horoscopul runelor pentru finalul de an 2020, cu Mihai Voropchievici. Începe procesul de schimbare a multor zodii

Horoscopul runelor pentru finalul de an, cu Mihai Voropchievici. Leii nu mai pot de dragoste, Fecioarele dau lovitura pe toate planurile

Horoscopul runelor pentru finalul de an 2020, cu Mihai Voropchievici. Începe procesul de schimbare a multor zodii

La final de an facem nu numai bilanţuri, ci încercăm să şi finalizăm toate cele începute până acum. Atenţie, este bine să nu intrăm cu niciun fel de datorii în noul an. Ceea ce lăsăm nefinalizat în 2020 va veni cu efect dublu în 2021. În loc să facem o zi de muncă, vom face două, ne avertizează numerologul Mihai Voropchievici, notează Antena3.

Horoscop rune pentru final de 2020. Berbec

Berbecii este bine să îşi pregătească bagajul, pentru că astrele le anunţă o călătorie! Berbecii trebuie să fie foarte atenți în luarea deciziilor și trebuie să analizeze bine o situație. Berbecii acționează rapid. În 2021 aveți oportunitatea de a face bani.

Horoscop rune pentru final de 2020. Taur

Horoscopul banilor pentru anul 2021, cu Mihai Voropchievici şi Lidia Fecioru: "Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă"

Taurilor nu le-au ieşit cozonacii ca lumea şi sunt puşi pe arţag. Mobilizaţi-vă să susţineţi o bătălie furtunoasă, dar cu toate astea rămâneţi calmi şi totul se aranjează. Încercați să ieșiți în natură, pentru a vă încărca bateriile. Călătoriți și asta vă place extraordinar de mult, în 2021 ieșiți din tipar.


Horoscop rune pentru final de 2020. Gemeni

Gemenii încep o viaţă nouă, o revigorare pe toate planurile şi fizice, şi psihice. Cei care sunt singuri găsesc dragostea în cercul de prieteni, iar cei căsătoriți au armonie, liniște și pace. Gemenii în 2021 devin mai carismatici și mai creativi.


Horoscop rune pentru final de 2020. Rac

Pentru Rac e o săptămână grea, trebuie să aibă tărie să termine ce a început prin casă, în ciuda oboselii acumulate. Iar în 2021 trebuie să prindă toate oportunitățile. Anul viitor trebuie să-și întărească relația sentimentală. Familia e prioritară.

Ce spune prenumele despre personalitatea ta. Mihai Voropchievici dezvăluie tainele ascunse din spatele numelui pe care îl porți


Horoscop rune pentru final de 2020. Leu

Cine are chef de dragoste în săptămâna de final de an? Da, Leii! Sunt în culmea fericirii, încep să facă un curcubeu de ovaţii. La locul de munca Leii sunt apreciați și e bine să economisiți banii. Din ianuarie, sănătatea cere atenție pentru Lei. Nu intrați în contact cu cei răciți!


Horoscop rune pentru final de 2020. Fecioară

Fecioara pe finalul anului are parte de câştiguri pe toate planurile, în ciuda greutăţilor de până acum. Sănătatea e bună dacă petreceți mai mult timp în natură. Faceți-vă noi prieteni pentru că anul aduce mult noroc în viața socială.

Mihai Voropchievici, previziuni numerologice pentru anul 2021. Vor veni momentele eliberării și ale belșugului


Horoscop rune pentru final de 2020. Balanţă

E o perioadă mai anevoioasă pentru Balanţe. Suneţi pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire, aveţi grijă cum acţionaţi. Iar în 2021 nu mai faceți poftele tuturor că sunt tentații multe de a cheltui inutil. Atenție la sănătate!


Horoscop rune pentru final de 2020. Scorpion

Îşi doreşte ceva rapid, dar runele îi îndeamnă să aibă răbdare. Nu forţaţi mâna norocului, mai aşteptaţi puţin. Nu folosiți toți banii în investiție. Achitați-vă datoriile! Sănătatea mentală trebuie să fie protejată, dar și sănătatea fizică. Odihnă mai multă la anul. În 2021 vi se vor întâmpla multe lucruri interesante.


Horoscop rune pentru final de 2020. Săgetător

Un pic arţăgoşi pe final de an. O comuniune specială cu divinitatea în aceste zile când vi se cere raportul. Iar anul 2021 aduce tentații amoroase, noroc la bani, carieră și în viața socială. Va trebui să aveți grijă cum vă manifestați personalitatea.


Horoscop rune pentru final de 2020. Capricorn

A doua săptămână consecutiv când Capricornul încearcă să găsească rezolvarea unei probleme. Deschideţi gura şi angajaţi o discuţie, că aşa nu se mai poate! Viața de familie va fi provocatoare, atât timp cât Mercur e retrograd. Apelați la compromisuri și vă va face bine. Aveți suișuri și coborîșuri în 2021, e una caldă și una rece.

Mihai Voropchievici, superstiţii despre cadouri. Ce se dă în dar și ce aduce ghinion dacă nu pui un ban alături


Horoscop rune pentru final de 2020. Vărsător

Vărsătorii au parte de o suită de schimbări majore în viitorul apropiat, atât pe finalul lui 2020 cât şi la începutul lui 2021. Pot fi schimbări la locul de muncă. Banii nu-i cheltuiți pe nimicuri în 2021! Nu ignorați niciun semn al corpului în special în perioada aprilie-septembrie pe latura de sănătate.


Horoscop rune pentru final de 2020. Peşti

Peştii sunt pe punctul de a se muta din casă sau serviciu. Hotărârea voastră va fi cea mai bună, veţi acţiona aşa cum trebuie. Pentru cei necăsătoriți e an bun pentru uniune. Nu vă folosiți banii în mod necugetat. Nu e an de cumpărat mașină!

Ultimele știri