Pentru ce zodii va fi al doilea Mercur Retrograd din 2021 benefic. Există influență puternică pentru Gemeni

Mercur retrograd poate fi o perioadă foarte stresantă pentru mulți dintre noi, această perioadă poate fi considerată una dintre cele mai dificile din an, dat fiind faptul că pare că toate lucrurile merg prost, din toate punctele de vedere.

Mercur Rtrograd 2021

Shutterstock

Cu toate acestea, iată că sunt câteva zodii care nu trebuie să se teamă de acest lucru.

Mercur retrograd, totodată, poate fi incredibil de interesant, ba mai mult de atât, ar putea însemna o reală perioadă de bucurie, asta dacă am ști cum să gestinăm o astfel de energie.

Ușor de spus, însă greu de realizat. Trebuie să ne amintim faptul că Mercur este o planetă a comunicării și a logicii, iar asta înseamnă că ar putea exista erori inevitabile. Dar dacă am recunoaște faptul că această energie ar putea fi benefică, e clar că un timp cu noi înșine ar fi ideal de ținut.

Citește și: Cât de bogat poți deveni în funcție de data nașterii. Cum îți poți calcula cifra prosperității

Această perioadă începe pe 29 mai, pentru Gemeni această experiență ar trebui să vă inspire să vă reevaluați modul de gândire și să rămâneți deschis la minte pentru noi idei.

Zodiile care se vor bucura de Mercur în retrograd

Berbeci: Comunicarea este cel mai important aspect din relațiile pe care le aveți. Este, totodată, și momentul în care vă puteți extinde cunoștințele. Dacă vă simțiți timid, acum veți avea curajul de a vorbi liber despre tot ce vă macină.

Leu: Oamenii cu care petreceți cel mai mult timpau cea mai mare influență asupra voastră. Este timpul să aveți mai multă grijă la acest aspect. Este timpul să vă întoarceți în timp, într-o perioadă în care v-ați simțit conectat cu cineva anume. Tot acum este timpul să cunoașteți oameni noi.

Citește și: Care e ziua ta norocoasă din săptămână potrivit zodiei tale. Ce ne arată astrele

Balanță: E posibil să vă simțiți atrași de niște locuri pe care le-ați vizitat în trecut. Tototdată v-ați putea simți atrași de experiențe spontane și haotice, care v-ar putea face să vă extindeți și mai mult orizonturile. Nu e nevoie să aveți o „hartă” pentru a vă da seama unde vă îndreptați mental. Trebuie să îmbrățișați toate situațiile care pot apărea.

Vărsător: V-ați putea simți deconectat față de activitățile care vă aduc de obicei plăcere și fericire. Cu toate acestea, experiența asta vă va convinge să „săpați” mai adânc în interiorul vostru pentru a găsi noi modalități de a vă face să vă simțiți bine. Inspirația nu vă va lovi din neant, va trebui să o căutați voi.

Mercur Retrograd 2021 este despre a lua o gură de aer

Deși această denumire pare a fi una intimidantă, înseamnă doar că Mercurs încetinește și că ese află într-o zonă vizuală greu de observat de pe Pământ. Mercur se referă mai mult către comunicare, minte și cum procesează un om informațiile.

Citește și: Numere care aduc bogăția. Care sunt cele mai norocoase cifre

E important să știm ce mesaje să transmitem către univers. Este timpul potrivit pentru a lua o pauză de la tot haosul cotidian și de a ne pune viața în ordine. Pentru Gemeni, această perioadă este cea mai benefică deoarece vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă conecta cu vocea interioară, potrivit elitedaily.com

Ultimele știri