Antena Căutare

Zodii care pot moșteni o avere, o casă sau o mașină în luna februarie 2023. Bunuri de valoare ajung în brațele acestor nativi

Horoscopul lunii februarie 2023 prevestește tot felul de întâmplări care pot agita spiritele în prima parte a lunii. Datorită erei Vărsătorului în care intrăm odată cu un careu între Soare și Uranus care se situează în Taur și careu între Venus (în Pești) și Marte (în Gemeni), se ivesc frământări în plan politic și social de pe urma cărora unii nativi pot profita!

Zodii care pot moșteni o avere, o casă sau o mașină în luna februarie 2023. Bunuri de valoare ajung în brațele acestor nativi.

profimediaimages.ro

Aceste tensiuni care se pot isca la nivel politic și cu repercusiuni în plan social aduc, mai mereu, și șanse de câștig pentru oamenii suficient de prezenți și activi cât să vadă o oportunitate. În acest sens, trei nativi sunt binecuvântați cu câștiguri materiale de tot felul datorită portițelor de scăpare.

Se zice că în timp ce doi se ceartă, al treilea câștigă. Așa este și în luna februarie 2023, când astrele favorizează câștigurile pentru unii nativi care sunt influențați de energii pozitive și de acțiune. Aceștia vor avea prezență de spirit și vor ști să-și calculeze șansele de câștig. Cu Soarele în Vărsător până pe 19 februarie și Mercur din 11 februarie devenim cu toții mai raționali, mai obiectivi și mai preocupați de valorile umaniste.

Zodiile care se vor bucura de câștiguri materiale în luna februarie 2023

Venus și Neptun se întâlnesc în conjuncție în Pești, iar Soarele și Saturn se întâlnesc în conjuncție în Vărsător, lucru care aduce vibrații de acțiune, care ne ajută să începem să punem în practică ceea ce ne dorim. Trei nativi sunt suficient de bine pregătiți astfel încât să acceseze aceste energii și să se bucure din punct de vedere material, fie că vorbim de o moștenire, o casă, o sumă de bani, avansare la job sau chiar obținerea unei mașini.

Tensiunile care se pot crea la nivel social se răsfrâng și asupra grupurilor mici, aici vorbim de job sau familie, inclusiv prieteni. Energia lor se va acumula într-o singură direcție, pierzând mult din capacitatea de conectare și acțiune, în timp ce alți nativi sunt binecuvântați cu multă claritate și știu când să iasă din aceste discuții pentru a-și vedea de drum și a se concentra pe ceea ce au de făcut, lucru care le va aduce câștiguri materiale.

În intervalul 23-24 februarie Mercur și Marte formează un trigon, aducând armonie între ceea ce gândim și ceea ce facem, potrivit eastrolog.ro.

Pești

Peștii sunt pe cale să câștige financiar, dar și să primească bunuri de valoare, fie pentru casă, poate chiar o mașină. Energia lor binevoitoare ajută la aplanarea conflictelor din jur, iar acest lucru este răsplătit de către Univers în luna februarie 2023. Peștii pot primi o mașină, fie din partea firmei, sau sunt aspectați atât de bine încât pot găsi momentul potrivit să-și achiziționeze propriul autoturism la un preț uluitor. Important de precizat este că nu vor avea deloc părere de rău când vor cheltui banii. Ei au înțeles că banii sunt o energie, că mereu vin și pleacă și nu vor simți tensiune atunci când vor pune sumele jos, se vor simți mai bogați și plini de bucurie. Își vor vedea munca și vor înțelege că nu au nimic dacă acumulează, au mai multe când se împlinesc pe ei înșiși și își oferă valoare muncii lor. Ba mai mult, ei pot moșteni o mașină.

Citește și: Zodiile binecuvântate ale lunii februarie 2023. Cinci nativi se bucură de abundență financiară, pică bani din cer pentru ei

Scorpion

Scorpionii sunt pe cale să intre în posesia unei moșteniri. Planează asupra lor de multă vreme energia unei moșteniri din partea unui membru al familiei de sex masculin, o prezență puternică din viața lor. Luna februarie 2023 vine cu concretizarea acestui lucru pentru acest nativ, iar pentru alții măcar aflarea persoanei sau sumei care trebuie să le vină. Sunt suficient de puternici financiar și știu să negocieze. Unii Scorpioni au înțeles că au nevoie de sprijin și consultanță când e vorba de afaceri sau colaborări, nu se mai duc singuri la întâlniri - uneori pot fi luați de val. Această realizare nu face decât să le fie benefică, au intrat într-o zonă în care nu se mai cred buni la toate și cer ajutor, cer oameni cu experiență în jur, lucru care nu le aduce decât bine, câștig, înflorire și bani.

Citește și: Zodia binecuvântată la bani în luna februarie. Care e semnul zodiacal care ar putea primi o moștenire în această lună

Capricorn

Capricornii au muncit pe brânci în 2022 și, din păcate, au avut și de pierdut financiar. Au fost puși în situații complexe, iar din încăpățânare nu au cerut ajutor. S-au crezut de neoprit, de neînlocuit și invincibili, energie care i-a bușit la un moment dat! Oameni s-au retras din viața lor, au fost dați de pământ, iar ei s-au retras din viața oamenilor, dar raza de soare vine pentru cei care și-au învățat lecția - și mulți au făcut-o. Au acceptat că nu sunt perfecți și au acceptat că nu au întotdeauna dreptate, că munca înseamnă chibzuință, iar mândria nu le folosește. Acest aspect îi duce pe o vibrație de câștig. A fost nevoie să fie zdruncinați pentru a face loc unor noi vibrații care atrag câștigurile materiale, bunuri de valoare și bani cash. Este o răsplată din partea Universului. Chiar dacă au crezut că li se clatină pământul sub picioare fără anumiți oameni, iată că plecarea le-a fost benefică! Capricornii trebuie să se aștepte în februarie 2023 să le intre pe mână bunuri de valoare, chiar o casă.

Citește și: Zodii care au șansa să se căsătorească în 2023. Au lipici la parteneri buni pentru mariaj de durată

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 Februarie 2023. Zodiile care au parte de schimbări pe plan profesional... Horoscop zilnic 31 ianuarie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x