Antena Căutare

Lidia Fecioru, obiectele din dormitor care îți pot distruge relația. Ce nu trebuie să ții niciodată în camera unde dormi

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit despre obiectele dintr-o cameră care induc stări negative relației de cuplu.

Lidia Fecioru intr-o bluză neagră si cu ochelari Galerie
Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele dintr-o cameră care induc stări negative relației de cuplu

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au oferit câteva sfaturi cuplurilor care își doresc o relație fericită și împlinită, la Antena 3. Cei doi au discutat despre obiectele din dormitor care faultează relația de cuplu și despre cum ar trebui să schimbăm aceste lucruri importante din viața noastră.

Care sunt obiecte din dormitor care îți pot distruge relația

Primul obiect este oglinda. Deși se poartă oglinda la măsuța de cosmetice în casă, aceasta nu are ce să caute în locul unde dormi. Se spune că oglinda este captatoare de energie și poți visa foarte urât din cauza ei. Aduce o starea negativă în relația de cuplu și îi poate afecta pe cei doi parteneri.

Mihai Voropchievici susține că nu este ideal faptul ca cei doi parteneri să se vadă în oglindă atunci când stau în pat, iar din acest motiv obiectul respectiv nu ar trebui să se găsească în dormitor, unde ei își petrec cele mai intime momente.

Citește și: Numerologia iubirii în 2021: Un an în care dragostea e la cote înalte, aventuros, cu riscuri dar și împliniri

Acvariul este cel de-al doilea obiect ce nu își are locul în dormitorul oamenilor, chiar dacă foarte puțini fac asta, ar trebui să renunțe la el și să îl mute în oricare altă cameră a casei.

Fantanile arteziene decorative au scopul lor, dar nu trebuie puse în dormitor. Se pune la intrare în casă sau în curte. Chiar dacă sunt obiecte ce îți induc o stare de bine și te relaxezi, ele nu au ce să caute în dormitor.

Revistele, documentele vechi, hârtiile nu au ce căuta în locul unde dormi. Acestea crează un câmp energetic care nu este benefic relației de cuplu.

Un alt lucru ce poate influența relația este poziționarea patului. Acesta nu trebuie să fie așezat în colțurile camerei sau să fie unul de colț, el trebuie să fie situat întotdeauna în mijlocul camerei.

Cum îți cureți aura după un atac energetic

Energiile au efecte asupra noastră și asupra stării noastre de bine. Energiile pot fi pozitive sau negative. Oamenii pot trimite către noi atât energie bună, cât și energie rea și nu ne putem feri de ele decât dacă învățăm cum să ne protejăm.

Tot ceea ce trebuie să facem este să nu lăsam energia pozitivă să plece din jurul nostru. Trebuie să dezvolți sursa energiei pozitive atunci când ai descoperit-o. Stați departe de oamenii invidioși, oamenii răi, cei care te fac să te simți prost. Sunt oameni care te vor trage înapoi și te vor bate cu armele lor, mai spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Citește și: Vibraţii energetice ale anului 2021: "Iubirea nu supravieţuieşte cu ura la un loc". Ce ne spune Lidia Fecioru

"Tot ce trimitem noi în univers se întoarce înapoi. Şi trimitem şi gânduri bune, şi rugăciune, şi dorinţe. Dorinţa trebuie să fie fermă, clară"., a mai spus aceasta.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x