Antena Căutare

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților, 14 februarie. SMS de dragoste și felicitări pentru iubit/iubită/soț/soție de Valentine's Day

Valentine's Day reprezintă, pentru multe cupluri, un moment special în care-și celebrează iubirea. 14 februarie este ziua când îndrăgostiții își trimit mesaje de iubire, inclusiv sub formă de SMS, și își fac surprize de neuitat.

cuplu care sta imbratisat si sarbatoreste 14 februarie dupa ce si-au trimis mesaje de dragoste de valentine's day Galerie
14 februarie este ziua când îndrăgostiții își trimit mesaje de iubire, inclusiv sub formă de SMS | Shutterstock.com

Chiar dacă majoritatea perechilor pregătesc momente speciale pentru Ziua Îndrăgostiților, mesajele de dragoste nu își pierd din farmec. Fie că le trimiți prin SMS sau notezi cuvintele magice pe o felicitare, acestea și o plimbare romantică pot fi suficiente pentru a-ți arăta sentimentele pentru iubitul/iubita/soțul/soția de Sfântul Valentin.

Mesaje de dragoste pentru Valentine's Day, 14 februarie

În rândurile care urmează vei regăsi mai multe idei de mesaje de Ziua Îndrăgostiților care, însoțite de dragostea pe care o simți pentru partener/parteneră, vor aduce zâmbete și chiar lacrimi de fericire.

Iată ce SMS-uri poți trimite persoanei iubite pe data de 14 februarie, când e Sfântul Valentin:

Articolul continuă după reclamă

* Iubirea ta mă înconjoară ca lumina, iar devotamentul tău îmi dă aripi. Însemni totul pentru mine. La mulți ani de Sfântul Valentin, iubitul/iubita meu/mea!

* Sunt convins/ă că vei fi mereu lângă mine, atât în vremurile bune, cât și în momentele când voi greși. Te iubesc! Happy Valentine's Day!

* Happy Valentine's Day, dragostea mea. Aștept cu nerăbdare să petrecem toată această zi împreună. Te iubesc!

* Vreau să știi că te ador și cred că ești la fel de minunat/ă ca cea mai strălucitoare stea. Happy Valentine's Day!

Citește și: Mesaje de La mulți ani pentru Sfântul Valentin

* Sper că ai o zi la fel de frumoasă ca tine! La mulți ani de Sfântul Valentin!

* S-ar putea ca prăjiturile, bomboanele și prăjiturile să se apropie, dar nu există nimic în lume la fel de dulce ca tine. Te iubesc enorm!

* Ți-am zis astăzi că te iubesc? Pentru că te iubesc mult! La mulți ani de Valentine's Day!

* Din minutul în care te-am întâlnit, plâng mai puțin, râd mai tare, zâmbesc mai des. Doar pentru că te am, viața mea este un loc mai bun. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, iubirea mea!

* Tocmai când am impresia că este imposibil să te iubesc mai mult decât o fac deja, îmi dovedești că mă înșel. Happy Valentine's Day, dragoste!

* Ai grijă de tine în timp ce ești departe de mine. Tu însemni totul pentru mine. Abia aștept să petrecem împreună această zi specială. Te iubesc!

* Mă gândesc la tine mereu. Sunt sigur/ă că ești ”the one”. Te iubesc!

* Tu ești regele/regina inimii mele și astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, te voi trata ca atare. Abia aștept să vezi ce ți-am pregătit. Te iubesc!

* Dacă aș putea să-ți ofer un singur lucru în viață, ți-aș da capacitatea de a te vedea prin ochii mei doar ca să-ți dai seama cât de special/ă ești pentru mine. Te iubesc! O să avem o superbă Zi a Îndrăgostiților!

* Dacă ai fi un film, te-aș urmări iar și iar. La mulți ani de Valentine's Day!

Citește și: Zodiile care își vor găsi un nou partener în luna iubirii, februarie 2021. Ei sunt norocoșii peste care vine dragostea

* Într-o mare de oameni, ochii mei te caută întotdeauna. La mulți ani de Sfântul Valentin!

* Dacă să te iubesc ar fi o slujbă, aș ieși mereu angajatul lunii. De fapt, aș fi dispus/ă chiar să lucrez gratuit! Te ador!

* Dacă cineva mi-ar cere să te descriu în doar trei cuvinte, aș spune ”pur și simplu uimitor”. Happy Valentine's Day!

* Mă gândesc la tine. Sper că ziua ta va fi la fel de minunată ca tine! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

* Se pare că nu mi te pot scoate din minte. Îți trimit îmbrățisări și sărutări dulci, iubirea mea. Te ador!

* Astăzi vreau să-ți mulțumesc pentru toate dragostea și metodele în care mă sprijini. Pur și simplu, ești cel/cea mai bun/ă iubit/ă/soț/soție. Happy Valentine's Day!

* Când îmi apari în gând, un zâmbet mare îmi apare pe față. Vreau să-ți spun că astăzi am zâmbit toată ziua! Te iubesc infinit! La mulți ani de ziua iubirii!

* Dragul meu soare, îmi luminezi viața. Orice este posibil când te am aproape! La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

* Pentru mine ești cea/cel mai frumos/frumoasă din lume și sunt un om atât de noroc să te am în viața mea. Te iubesc și să nu uiți asta niciodată!

* Iubirea ta îmi aduce toată bucuria din lume. Sper că știi cât de iubit/ă și îndrăgit/ă ești. Happy Valentine's Day!

Citește și: Povestea Valentine's Day. Legenda tristă din spatele sărbătorii de Ziua Îndrăgostiților

* Te iubesc pentru tot ceea ce ești, tot ceea ce ai fost și tot ceea ce nu ești încă. Ai devenit cea mai bună versiune a ta și sunt cel/cea mai mândru/mândră de persoană pe care o am lângă mine! La mulți ani de Sfântul Valentin!

* Astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o oferi. Sper să știi că fac tot posibilul să ți-o returnez înzecit! Te iubesc!

* Pentru partenerul meu ”in shine” - nu există nicio altă persoană cu care prefer să-mi împart restul vieții. Happy 14 februarie. Te iubesc!

* Am căutat un partener cu care să pot trăi, dar am ajuns să mă căsătoresc cu unul fără de care nu pot trăi. Te iubesc și te prețuiesc pentru totdeauna!

* Mulțumesc pentru că am învățat ce este iubirea cu sprijinul și bunătatea ta necondiționată. Te iubesc cu tot ce am. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

* Nimic nu-mi aduce mai multă bucurie decât să mă trezesc și să adorm lângă tine. Happy Valentine's Day!

* Dragostea mea, fiecare zi pe care o petrec cu tine este următoarea cea mai bună zi din viața mea. Te iubesc! Abia aștept să celebrăm 14 februarie cum se cuvine!

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe mesaje foto de dragoste pentru 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților.

Felicitări foto-text pentru 14 februarie, Valentine's Day

Pentru că o imagine spune cât 100 de cuvânte, ți-am pregătit o serie de felicitări foto-text ideale pentru Ziua Îndrăgostiților, când este Sfântul Valentin, din care o poți alege pe cea mai potrivită pentru persoana iubită.

Citește și: Ce cadouri se fac de Ziua Îndrăgostiților

De asemenea, sunt ideale dacă vrei să celebrezi iubirea, în general, și să împărtășești mesaje de dragoste pe rețelele de socializare.

Iată câteva felicitări de dragoste pentru Valentine's Day, care e pe 14 februarie:

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe felicitări de 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x