Căutare Live

Mesaje de "La mulți ani". Idei de urări și felicitări speciale pentru zile de naștere și onomastice

Trimiterea unui mesaj de ziua de naștere sau onomastică a devenit o tradiție necesară în prezent. Și, pentru că poate fi dificil să faci o urare de ”La mulți ani!” unei persoane căruia îi trimiți felicitări anual, ți-am pregătit o serie de mesaje speciale din care te poți inspira.

Trimiterea unui mesaj de ziua de naștere sau onomastică a devenit o tradiție necesară în prezent

Profimediaimages.ro

Anul acesta, de zilele de naștere ori onomastice, spune ”La mulți ani” folosind cuvinte pe care nimeni nu le va uita. Pentru succes garantat, completează SMS-ul tău cu un mesaj sincer, în care să exprimi tot ce simți pentru sărbătorit.

Mesaje și urări amuzante de Revelion

Idei de SMS și mesaje de ”La mulți ani!” pentru zilele de naștere

Caută în colecția noastre de mesaje de ”La mulți ani!” idei de urări care te vor ajuta să rămâi conectat cu oamenii speciali din viața ta. Zilele de naștere și cele de nume sunt celebrate doar o dată pe an și reprezintă momentul perfect pentru a le arăta celor dragi cât de mult îi apreciezi:

 • La mulți ani! Sper că toate dorințele și visele tale să se împlinească.
 • Te așteaptă un alt an plin de aventuri. Întâmpină-l cu un zâmbet și mult optimism. Îți doresc o zi de naștere fericită și plină de distracție!
 • Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o în trecut să revină în această zi. Îți doresc o zi de naștere foarte fericită! La mulți mulți ani!
 • La mulți ani! Viața ta este pe cale să accelereze și să explodeze în stratosferă. Poartă centura de siguranță și asigură-te că te bucuri de călătorie.
 • Cu ocazia acestei zile speciale, îți doresc multă fericire și dragoste. Sper că doamna Noroc te va vizita, de acum, zilnic. La mulți ani unuia dintre cei mai dulci oameni pe care i-am cunoscut!

Citește și: Mesaje și urări de Crăciun. Idei de SMS pe care le poți trimite celor dragi

 • Fie ca tu să fii înzestrat/ă cu cele mai mari bucurii ale vieții și cu fericire nesfărșită. La urma urmei, însuți ești un dar pentru Univers, așa că meriți ce e mai bun. La mulți ani, scumpo/scumpule!
 • Uită trecutul și așteaptă cu nerăbdare viitorul pentru că cele mai bune lucruri urmează să se întâmple. La mulți ani fericiți!
 • Zilele de naștere sunt un nou început, un start proaspăt și momentul ideal în care să începi o nouă luptă pentru visele tale. Mergi înainte cu încredere și curaj. Ești o persoană foarte specială. Îmi doresc ca astăzi și în restul zilelor tale să te simți de-a dreptul uimitor! La mulți ani, dragă/dragule!
 • Ziua ta de naștere este prima dintr-o călătorie de alte 365. Strălucește și fă din acest nou an cel mai bun pe care l-ai avut până acum. La mulți ani!

Citește și: La mulți ani, România! Mesaje, sms-uri, felicitări de Marea Unire

 • La mulți ani uneia dintre puținele persoane de a căror zi de naștere îmi amintesc fără un memento pe Facebook!
 • Ești mai în vârstă azi decât ieri, dar mai tânăr/ă decât mâine. La mulți ani!
 • La mulți ani cuiva care este veșnic tânăr! Te pup!

Mesaje și urări de la ”La mulți ani!” pentru onomastice/zile de nume

Fie că ai mulți prieteni și apropiați care își celebrează onomastica de Sfântul Andrei, Sfinții Mihail și Gavril, Sfântul Gheorghe, Sfânta Maria, Sfântul Ștefan, Sfântul Vasile, Sfinții Constantin și Elena ori alte sărbători mari, le poți trimite SMS-uri din următoarea listă:

 • Nu număra lumânările... ci luminile pe care le oferă. Nu contoriza ani, ci viață, momente de pură bucurie. Îți doresc un nou an minunat. La mulți ani de Sfântul...!
 • La mulți ani de Sfântul... ! Fie ca peretele tău de Facebook să fie plin cu mesaje de la oameni cu care nu ai vorbit niciodată, iar lista de apeluri înțesată cu numele dragi!
 • Pe măsură ce îmbătrânești, se întâmplă trei lucruri. Primul este că îți merge memoria și nu-mi amintesc de celelalte două. La mulți ani!

Citește și: Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase și originale urări de la mulți ani

 • Ești tânăr doar o dată, dar poți fi imatur pentru o viață întreagă. La mulți ani!
 • La mulți ani cuiva inteligent, superb, amuzant și care îmi amintește foarte mult de mine ... de la un om fabulos la altul!
 • De ziua ta, m-am gândit să-ți ofer cel mai drăguț cadou din lume. Dar apoi mi-am dat seama că nu este posibil pentru că tu ești cel mai drăguț cadou din lume. La mulți ani!
 • Felicitări pentru că ai și mai multă experiență. Nu sunt sigur/ă ce ai învățat anul acesta, dar fiecare experiență ne transformă în oamenii care suntem astăzi. La mulți ani de Sfântul...!
 • Îți doresc o zi plină de fericire și un an fabulos. La mulți ani!
 • Îți trimit zâmbete pentru fiecare moment al zilei tale speciale ... Să te distrezi minunat și să îți faci o onomastică foarte fericită!
 • Sper că ziua ta specială îți va aduce tot ce îți dorește inima! O zi plină de surprize plăcute! La mulți ani!
Test COVID de nouă generație. Obține rezultatul în doar 15 minute și cu o acuratețe de 99,9%... Trafic restricționat în București luni și marți, de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României . Pe unde se poate circu...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Parteneri
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Catine.ro
Ultimele știri
x