Antena Căutare

Celebra publicație New York Times are pe lista de recomandări două destinații din România. Ce zone au impresionat și peste hotare

Maramureș și Bucovina au fost înscrise pe lista de recomandări ale celebrei publicații New York Times.

Maramureș și Bucovina au fost înscrise pe lista de recomandări ale celebrei publicații New York Times

Shutterstock

Publicația New York Times a pus pe lista destinațiilor de vacanță în perioada pandemiei Bucovina și Maramureș, semn că peisajele superbe din aceste zone ale României au impresionat și peste hotare.

Cele două zone din țara noastră sunt preferatele străinilor. Deși nu au parte de mulți turiști, peisajele spectaculoase și oamenii senzaționali din Maramureș și Bucovin surprind la orice pas pe cei care aleg să le calce pragul, conform Mediafax.

Citește și: O destinație turistică din România, în topul locurilor pe care trebuie neapărat să le vezi într-o viață

Care a fost reacția președintelui Consiliului Județean Maramureș

Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, este foarte mândru de faptul că Maramureșul a impresionat și în America, iar majoritatea turiștilor sunt străini.

Cele două destinații din România sunt unele spectaculoase, unde poți petrece momente inedite și te poți relaxa din plin în natură.

Citește și: Delta Dunării este a cincea minune naturală a lumii. Are milioane de "haștaguri" pe Instagram. Care sunt primele 4 din top

"Prestigiosul ziar New York Times a pus Maramureșul pe lista destinațiilor de vacanță în vreme de pandemie. Lista, realizată pe baza recomandărilor cititorilor, are 52 de locuri din întreaga lume, iar Maramureșul, alături de Bucovina, sunt singurele zone din România aflate pe această listă. Maramureșul a fost ales pentru autenticitatea sa și pentru că aici mai poți găsi un mod de viață care a dispărut în alte zone din lume. Trebuie să profităm din plin de aceste lucruri, de unicitatea și autenticitatea Maramureșului și să dezvoltăm un turism care să păstreze acest mod de viață.", este mesajul publicat de Ionel Bogdan pe contul de Facebook.

Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x