O destinație turistică din România, în topul locurilor pe care trebuie neapărat să le vezi într-o viață

Noua carte "Great Destinations of a Lifetime" prezintă locații turistice fabuloase, pe care oricine trebuie să le viziteze într-o viață. Autorul cărții, Claudia Martin, scrie: „Pasionații de călătorie vor să scape de cotidian. Am ales destinații special pentru ei." Turul include Cascada Victoria, Bora Bora și o comună din România.

Claudia Martin îi invită pe cititori într-un tur fascinant al minunilor naturale și artificiale din întreaga lume

Profimedia

Claudia Martin îi invită pe cititori într-un tur fascinant al minunilor naturale și artificiale din întreaga lume. Locațiile variază de la binecunoscutele Bora Bora și Plitvice, până la neobișnuiții munți de gresie din Germania.

Claudia a scris: "Mulți dintre noi ne petrecem viața planificând și visând călătorii viitoare. În timp ce unii speră la plaje încălzite de soare, alții tânjesc după sălbăticie sau să atingă monumentele civilizațiilor care au marcat mileniile Pământului înainte de a ne naște".

Din lista ei de propuneri face parte și Bran, cu deja celebrul castel care a dat naștere legendei lui Dracula.

În descrierea obiectivului, autoarea Claudia Martin a spus: "Legat pentru totdeauna în imaginația populară de Vlad Țepeș, cunoscut și sub numele de „Vlad Dracul” pentru cruzimile sale, dar și de romanul lui Bram Stoker, acest castel iconic nu are legături dovedite cu niciunul. De fapt, aspectul și locația dramatică a castelului au inspirat o remarcabilă piesă de marketing a guvernului comunist român în anii 1970. Castelul, construit în secolul al XIV-lea, are totuși mai mult decât suficiente povești interesante pentru a justifica o vizită."

New post added at Total Headline - New book Great Destinations of a Lifetime takes readers on a picture-tour of the world's wonders

Posted by Total Headline on Friday, October 2, 2020
Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri