Căutare Live

O destinație turistică din România, în topul locurilor pe care trebuie neapărat să le vezi într-o viață

Noua carte "Great Destinations of a Lifetime" prezintă locații turistice fabuloase, pe care oricine trebuie să le viziteze într-o viață. Autorul cărții, Claudia Martin, scrie: „Pasionații de călătorie vor să scape de cotidian. Am ales destinații special pentru ei." Turul include Cascada Victoria, Bora Bora și o comună din România.

Claudia Martin îi invită pe cititori într-un tur fascinant al minunilor naturale și artificiale din întreaga lume

Profimedia

Claudia Martin îi invită pe cititori într-un tur fascinant al minunilor naturale și artificiale din întreaga lume. Locațiile variază de la binecunoscutele Bora Bora și Plitvice, până la neobișnuiții munți de gresie din Germania.

Claudia a scris: "Mulți dintre noi ne petrecem viața planificând și visând călătorii viitoare. În timp ce unii speră la plaje încălzite de soare, alții tânjesc după sălbăticie sau să atingă monumentele civilizațiilor care au marcat mileniile Pământului înainte de a ne naște".

Din lista ei de propuneri face parte și Bran, cu deja celebrul castel care a dat naștere legendei lui Dracula.

În descrierea obiectivului, autoarea Claudia Martin a spus: "Legat pentru totdeauna în imaginația populară de Vlad Țepeș, cunoscut și sub numele de „Vlad Dracul” pentru cruzimile sale, dar și de romanul lui Bram Stoker, acest castel iconic nu are legături dovedite cu niciunul. De fapt, aspectul și locația dramatică a castelului au inspirat o remarcabilă piesă de marketing a guvernului comunist român în anii 1970. Castelul, construit în secolul al XIV-lea, are totuși mai mult decât suficiente povești interesante pentru a justifica o vizită."

New post added at Total Headline - New book Great Destinations of a Lifetime takes readers on a picture-tour of the world's wonders

Posted by Total Headline on Friday, October 2, 2020
MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri