Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Delta Dunării, muzeu în aer liber de explorat în 2020!

Reduceri de pana la 65% la vacantele in Delta Dunarii!

Delta Dunarii

flickr.com

Dacă ești dornic să explorezi sălbăticia și să te bucuri de liniștea naturii, departe de aglomerația marilor orașe, Delta Dunării reprezintă cea mai bună alegere pentru o vacanță aventuroasă în 2020!

Cel mai tânăr pământ european în continuă transformare este un adevărat paradis al florei și faunei, unde trăiesc peste 5000 de specii de viețuitoare, atrăgând un număr tot mai mare de turiști de la an la an.

Prețuri accesibile la vacanțe!

Ți-ai propus să-ți petreci următoarea vacanță în Delta Dunării? Gulliver Delta Resort 4 a pregătit ofertele Early Booking cu reduceri de până la 65% la pachetele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, ce pornesc de la 429 lei/persoană, conform programului ales. În plus, complexul lansează pentru 2020, cazarea în bungalowri de lux, iar cu ocazia inaugurării ai posibilitatea să achiziționezi pachete Welcome Early Booking la un preț cu totul special: „plătești o noapte de cazare cu all inclusive și beneficiezi de tot sejurul!”.

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera dobrogeană, dar în același timp să te bucuri de facilități moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii.

Verde cât vezi cu ochii ...

Delta Dunării este fascinantă tot timpul anului, indiferent de perioada în care o explorezi peisajele surprinse aici te vor cuceri pe loc. Labirintul dintre ape te întâmpină cu o vegetație abundentă compusă din stuf, papură, rogoz și sălcii, cu sate lipovenești adormite în timp, o atmosferă tihnită și un număr impresionant de păsări. De altfel, delta este locul cu cea mai bogată faună ornitologică din Europa, unde cuibăresc specii rare de păsări așa cum sunt pelicanul creț, vulturul codalb, egreta mică sau gâsca cu piept roșu.

O plimbare cu barca pe lacuri și canale este obligatorie odată ce ai ajuns aici. Pornește spre Letea pentru a descoperi liane încolăcite de stejarii vechi de sute de ani, dune de nisip desprinse din locurile deșertice, cai sălbatici și zăvoaie pe jumătate inundate. Letea este cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, dar și cea mai veche rezervație naturală de la noi din țară. Aventura în Jungla României se combină excelent cu o excursie spre plajele sălbatice din Sulina și Sfântu Gheorghe, acolo unde Dunărea se îmbrățișează în Marea Neagră.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4 Murighiol

  • Delta Seniori 3 nopti - tarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta Seniori 4 nopti - tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 3 nopti - tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 nopti - tarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Recomandari