Căutare Live

Vacanță gratuită, în Italia! Ce trebuie să facă românii pentru a petrece o săptămână într-o vilă superbă, fără niciun cost

Nu, nu e glumă! Cei care își doresc să își petreacă concediul în Italia o pot face, fără costuri. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de o vacanță gratuită?

Persoanele care vor să viziteze un sat din Molise, Italia o pot face gratis. Tot ce trebuie să facă este să completeze o scrisoare de intenţie în care să explice de ce îşi doresc să ajungă acolo.

Autorităţile italiene au implementat acest proiect, în speranţa că vor combate depopularea din zonă.

Sunt puse la bătaie 40 de vacanţe de o săptămână la trei dintre cele mai frumaose case din zonă.

Perioada în care se desfăşoară proiectul este între iulie şi septembrie anul acesta şi se numeşte „Dăruieşte-ţi Molise”.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Prețuri mici în Grecia

Preţurile în cea mai scumpă staţiune a Greciei vor scădea chiar şi până la 60 la sută luna acesta. Hotelierii din Santorini se aşteptă ca profitul să fie foarte mic în perioada următoare, din cauza pandemiei.

Într-o locaţie de două stele preţurile pentru o cameră cu mic dejun inclus încep şi de la 80 de euro, dar pot ajunge până la 500, comparativ cu anul trecut când treceau de 800 de euro.

Cum arată formularul pe care trebuie să-l completezi dacă mergi în Grecia. Atenție, trebuie să răspunzi la aceste întrebări cu 48 de ore înainte de a ajunge în țară!

Şi în luna august se preconizează o scădere, dar cu aproximativ 30 la sută. Aeroportul din Santorini se redeschide mâine.

Şi în alte staţiuni ale Greciei preţurile au scăzut. Luna Iulie vine cu reduceri de 20 la sută pentru cazare în Mykonos.

Românii vor merge în vacanță pe baza unui cod de bare. Ce presupune măsura impusă de la 1 iulie, în Grecia... Oficial! Uniunea Europeană și-a redeschis graniţele pentru sezonul turistic. Aeroporturile, luate cu asalt de britanici,...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x