Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Zarug și Eliza, transformarea inedită în Ya Mustafa. Cum au cântat în indiană

Zarug și Eliza au reușit să creeze un moment inedit pe scena de la Te cunosc de undeva! cu un număr în indiană.

Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Zarug și Eliza, transformarea inedită în Ya Mustafa. Cum au cântat în indiană Galerie
Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Zarug și Eliza, transformarea inedită în Ya Mustafa. Cum au cântat în indiană | antena 1

Cei doi s-au descurcat de minune în rolul lui Ya Mustafa la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 11 mai 2024. Jurații au fost mulțumiți de prestația lor, chiar dacă Zarug a început să râdă în timpul momentului.

Cum s-au descurcat Zarug și Eliza la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 11 mai 2024

Aceștia au reușit să facă un număr de senzație în rolul lui Ya Mustafa cu o piesă în indiană, intitulată Aatish.

Ce le-au spus jurații.

Jurizare Eliza și Zarug la Te cunosc de undeva! sezonul 20, 11 mai 2024

„Nu aș fi crezut că poate Eliza să cânte atât de bine pe cap și Zarug a fost foarte bun. Și au dansat! Și intonația!”, spune Ozana Barabancea.

„Ei sunt exemplu despre cum ar trebui să trecem prin viață. Zarug, te-a pufnit râsul. Vorbim după coregrafie, dar eu m-am amuzat. Zaurg, a urmat lecția despre cum trebuie trăită viața. Cu zâmbetul pe buze, fără să se ia în serios!”, spune Mihai Petre.

„Ozana și-a făcut cruce toată seara, îmi fac și eu, Zarug, că nu te vedeam să dansezi bollywood. Mi-ar fi plăcut să nu râdeți și să duceți profesionist până la capăt. Au avut și alții momente amuzante și nu au râs”, spune Andreea Bălan.

„Stai liniștit. Era prea drăgălaș cum se distra el. Ai scăpat de personaj. Ai intrat în cârcă cu personajul. A ieși din personaj, îmi pare rău. Ne distrăm, dar aia e”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Emi și Cuza, moment electric cu piesa Dragostea din tei, în rolurile trupei Feurschwan... Te cunosc de undeva! 11 mai 2024. Ilona și Florin s-au transformat în Miley Cyrus cu piesa Flowers de la premiile Grammy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x