Antena Căutare

Război între Mangalița și Puturoasa, pentru recuperarea mascotei! Prin ce aventuri trece primarul Stelu, în episodul 8 din sezonul 2 al serialului Mangalița

În episodul 8 din sezonul 2 al serialului Mangalița, primarul Stelu trece printr-o serie de peripeții la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Acesta urmează să apară pe coperta revistei „Orașe și municipii”, alături de mascota orașului, porcușorul Steluțu. Doar că planul pare să fie dat peste cap atunci când cineva răpește animalul!

Între timp, Bebe de la Mangalița încearcă să o convingă pe iubita sa, Flori, că este momentul să devină părinți. Totuși, vestea nu pare să o bucure atât de tare pe tânără:

Chiar și polițiștul Sică află de veste și îi dă frumoasei Flori sfaturi:

Primarul Stelu din Mangalița se reîntâlnește cu Nelu Ciubuc, primarul localității rivale, Puturoasa, iar cei doi pun la cale o competiție care să stabilească o dată pentru totdeauna care oraș este numărul 1! Pentru a-și recupera mascota mult iubită, adică pe porcul Steluțu, primarul din Mangalița acceptă provocarea!

Aventura primarului Stelu continuă sâmbătă, de la ora 22:30, la Antena 1, într-un nou episod al serialului Mangalița!

Primar contra primar pentru a stabili cine e mai tare: Mangalița sau Puturoasa? „Ne batem în ce-i românului pe plac: bău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x