Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus la Marea Unire ZU 2020. Frumoșii artiști au impresionat prin voce și ținute

Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus la Marea Unire ZU 2020. Frumoșii artiști au impresionat prin voce și ținute

Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus la Marea Unire ZU 2020. Frumoșii artiști au impresionat prin voce și ținute

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

În 2020, un an atât de dificil pentru artiști, Marea Unire ZU aduce cel mai mare concert din pandemie.

Marea Unire ZU împlinește în 2020 10 ani de la prima ediție. Pe scena de la Marea Unire ZU urcă 30 de artiști care se vor bucura să fie din nou alături de fanii lor, în fața unui public, într-un concert așa cum nu s-a mai văzut în anul 2020.

Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus la Marea Unire ZU

Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus au urcat pe scena Marea Unire ZU, aducând în inimile românilor nostalgia anilor 2000. Dansul, voia bună și distracția au pus străpânire pe scenă.

Ana Baniciu, fosta concurentă Asia Express, a purtat o ținută formată din pantaloni negri evazați și un top negru cu inserții aurii care au făcut-o să strălucească. Fiica lui Mircea Baniciu are o carieră incredibilă în lumea muzicii și a cochetat și cu actoria.

Nicole Cherry a adoptat o ținută rock și sexy, purtând un compleu negru, format din pantaloni scurți și un sacou negru, cu inserții argintii, la care a asortat o pereche de ghete înalte. Plină de încredere și hotărâtă, puștoaica de care ne amintim cu toții a crescut acum și s-a transformat într-o adevărată domnișoară, cu un viitor promițător.

Florian Rus, elgant ca întotdeauna, a purtat o cămașă cu pantaloni asortați. Florian a devenit artist datorită influenței primite de la tatăl său, Mircea Rusu, faimosul cântăreț de folk. El a devenit cunoscut datorită piesei sale „Străzile din București”.

Cei trei artiști au cântat un mash-up format din mai multe piese care au fost extrem de populare în anii 2000.

Muzica veche se unește cu muzica nouă la Marea Unire ZU, pe 30 noiembrie și 1 decembrie, la Antena 1, de la 23:15!

Recomandari