Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Loredana, răvășitoare cu decolteu amplu și pantaloni scurți din piele. Ținuta sexy aleasă de divă pentru o apariție live

Loredana a fost invitată specială la Neatza cu Răzvan și Dani în ediția de sărbatoare a emisiunii de pe 29 noiembrie. Diva muzicii pop a strălucit într-o ținută din piele.

Lori a cântat împreună cu Florin Ristei, colegul ei din juriul X Factor, o piesă pe care a lansat-o în 1996, Cine te crezi. Live, fără să fi repetat înainte, cei doi au demonstrat încă o dată că sunt artiști în adevăratul sens al cuvântului.

Deși apariția televizată a avut loc duminică dimineața, Loredana a atras toate privirile într-o ținută din piele, cu decolteu amplu. La topul îndrăzneț, artista a asortat pantaloni scurți din piele și cizme înalte.

Provocare muzicală pentru Loredana la ediția de sărbătoare Neatza cu Răzvan și Dani

Lori nu doar că a cântat alături de Florin Ristei, ci a și acceptat provocarea Neatza de a se juca de-a muzica. Alături de prezentatori, artista și-a pus la bătaie cunoștințele de versuri și a încercat să se gândească la cât mai multe melodii cu versuri sugerate de Dani.

Loredana și Răzvan s-au înfruntat cu Florin Ristei și Ramona Olaru, iar momentul i-a încântat pe spectatori.

Loredana, show în Bootcamp la X Factor

Săptămâna aceasta, grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenți! Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor și le-a oferit, împreună cu un scaun, șansa de a trece în etapa următoare.

Loredana, răvășitoare cu decolteu amplu și pantaloni scurți din piele. Ținuta sexy aleasă de divă pentru o apariție live

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică căută factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani.

Săptămâna viitoare, Delia și Florin Ristei vor trăi și ei emoțiile Bootcamp-ului și vor fi nevoiți să facă alegeri dificile.