Antena Căutare

MediCOOL revine la Antena 1 cu un nou sezon, în fiecare sâmbătă, de la 12:00

Cel de-al cincilea sezon MediCOOL va putea fi urmărit în această toamnă, la Antena 1, începând din 26 august, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00.

MediCOOL revine la Antena 1 cu un nou sezon, în fiecare sâmbătă, de la 12.00 Galerie
MediCOOL revine la Antena 1 cu un nou sezon, în fiecare sâmbătă, de la 12.00 | Antena 1

Dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală) şi Carmen Brumă (autor programe de slăbit) revin pe micile ecrane cu noi rubrici, noi experimente, dar şi subiecte tabu, iar spectrul amplu de subiecte medicale de actualitate va fi şi de această dată abordat într-o atmosferă relaxată, pe înţelesul tuturor, alături de invitaţii emisiunii.

Citește și: MediCOOL sezonul 4. Cât de importantă este protecția solară și ce riscuri există. Semnele care ar trebui să ne trimită la medic

Noul sezon MediCOOL va acoperi o gamă variată de teme în domeniul sănătăţii, dar şi teme mai puţin convenţionale

„Suntem adesea copleșiți de multitudinea de informații disponibile, ceea ce face dificil să știm în cine să avem încredere. Este important să avem o sursă de informații validate de specialiști care să ne ofere răspunsuri la întrebările pe care le avem. MediCOOL este aici să vă ajute. Oferim sfaturi și perspective direct de la experți pe o varietate de subiecte de sănătate, astfel încât să puteți lua decizii informate pentru sănătatea voastră. În noul sezon, continuăm să explorăm cele mai noi descoperiri, terapii și tendințe în medicină, învățăm din experimente distractive, dezbatem mituri des întâlnite pe internet și intrăm în culisele cercetărilor care modelează viitorul medicinei.”, dezvăluie gazda emisiunii, dr. Mihail Pautov.

La rândul ei, Carmen Brumă mărturiseşte: „Cel de-al cincilea sezon MediCOOL este pentru mine la fel de provocator şi plin de învăţăminte ca şi cele de până acum. Sunt mândră că alături de echipa aceasta reuşim să îmbinăm, în concentraţii potrivite, noţiunile medicale, sfaturile practice şi divertismentul, ingrediente care, la prima vedere, nu par compatibile în acelaşi format! Le sunt recunoscătoare celor care ne urmăresc în număr atât de mare, conducând emisiunea în topul audienţelor. Rămâneţi aproape, MediCOOL se întoarce cu un nou sezon, în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00, la Antena 1”.

Noul sezon MediCOOL va acoperi o gamă variată de teme în domeniul sănătăţii, dar şi teme mai puţin convenţionale, care solicită o cercetare amplă şi răspunsuri din partea specialiştilor în domeniu, invitaţii echipei MediCOOL. Totodată, aceştia vor dezbate şi obiceiurile nesănătoase, care pot afecta calitatea vieţii.

Citește și: MediCOOL, sezonul 4, 3 iunie 2023. Alimente care te ajută să scazi în greutate, fără a urma o dietă. Toate sunt la îndemână

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x