Antena Căutare

MediCOOL, sezon 3, episod 1 din 27 august 2022. Ce sunt pătrățelele, de ce sunt râvnite și câte sunt, de fapt ele

MediCOOL este primul show care pune sănătatea pe primul loc. Este o emisiune în care medicul Mihail Pautov, specialist în chirurgie generală la Institutul Fundeni, răspunde la întrebări de natură medicală pentru ca noi să avem o mai bună viziune despre cum putem avea grijă de sănătatea noastră.

imagini medicool Galerie
Noul sezon Medicool vine cu informații utile despre sănătatea noastră | Antena 1

În fiecare săptămână, dr. Mihai Pautov, alături de invitații săi, printre care Carmen Brumă alături și medici din diverse specializări, vor discuta o serie de subiecte legate de sănătate şi vor răspunde întrebărilor venite de la telespectatori.

Mai exact, alături de gazda emisiunii, dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală), dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală), Carmen Brumă (autor programe de slăbit), începând din acest sezon, telespectatorii o vor putea urmări pe Urania Cremene, unul dintre cei mai apreciaţi experţi în parenting din România.

În acest sezon, emisiunea va veni cu mai multe sfaturi practice pentru telespectatori şi mai multe subiecte legate de nutriţie şi modalităţi de a slăbi sănătos.

Medicool, sezon 3 episod 1. Ce înseamnă "sexy" în termeni medicali și care este diferența între tipurile de grăsime de pe abdomen

Cu toții ne dorim un corp sănătos, tonifiat și cu ceea ce numim six pack, însă nu cu toții reușim să le facem. De multe ori, pătrățelele, cum le numim, sunt opt mușchi care atunci când sunt acoperiți de grăsime, ei nu se mai văd.

Citește și:Când începe MediCOOL, sezonul 3. Emisiunea revine la Antena 1 cu rubrici interesante

Medicul chirurg, Ionuț Duduș, explică ce este acea grăsime de pe abdomen și când aceasta devine nesănătoasă.

Grăsimea este de două feluri, grăsime viscerală și grăsime subcutană.

In plus, dacă păstrăm un ritm de viață sănătos, reușim să topim grăsimea, cu efort, din interior. Iar un corp sănătos pe interior, se vede bine și la exterior.

Însă, atunci când vrem rezultate și mai bune, avem câteva proceduri care ne pot ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii.

Citește și:Urania Cremene se alătură echipei MediCOOL, în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1

Acestea sunt laserul, radiofrecvența, peeling ul, despre care medicul dermatolog Elena Popa vorbește pe larg.

În continuare, gazda emisiunii împreună cu expertul în parenting, Urania Cremene, povestesc despre pachețelul pentru școală al copiilor și despre ceea ce ar trebui să conțină.

Când începe MediCOOL, sezonul 3. Emisiunea revine la Antena 1 cu rubrici interesante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x