Antena Căutare

MediCOOL, sezonul 4, episodul 4 din 4 martie 2023. Maria Popovici și Mincu, „secrete” din dormitor! Ce au recunoscut despre ei

În episodul 4 din sezonul 4 al emisiunii Medicool, doctorul Mihail Pautov a stat de vorbă cu Maria Popovici și Mincu și a aflat „secrete” neașteptate din viața lor de cuplu.

colaj foto cu mihail pautov stand intre maria popovici si mincu, intr-un pat, si poze cu maria popovici si mincu la medicool Galerie
Maria Popovici și Mincu au făcut dezvăluiri neașteptate despre viața lor intimă, în ediția 4 din sezonul 4 al emisiunii MediCOOL, de la Antena 1 | Antena 1

Dr. Mihail Pautov i-a avut invitați pe Maria Popovici de la iUmor și pe soțul ei, Mincu, în cel de-al patrulea episod al emisiunii MediCOOL, sezonul 4. În ediția difuzată pe 4 martie 2023, la Antena 1, cei doi au răspuns la întrebările puse de doctorul Mihail Pautov și au dezvăluit astfel care este cheia succesului din relația lor.

Maria Popovici și Mincu au dezvăluit detalii despre relația lor de cuplu și „secrete” din dormitor”, în episodul 4 din sezonul 4 al emisiunii MediCOOL, de la Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că medicul Mihail Pautov aduce în atenție publicului subiecte de sănătate, igienă și stare de bine. În cadrul ediției din 4 martie 2023, acesta i-a avut invitați pe Maria Popovici de la iUmor și pe soțul acesteia, Mincu.

Citește și: MediCOOL, sezonul 4, episodul 3 din 25 februarie 2023. Cum afectează obezitatea sănătatea. Ce intervenții se pot face la stomac

Maria Popovici, una dintre câștigătoarele emisiunii iUmor de la Antena 1, și Alexandru Minculescu (Mincu) s-au căsătorit civil în toamna lui 2018.

„Aș putea să spun, din punctul meu de vedere, că stăm foarte bine, adică după 12 ani de relație stăm mai bine decât mulți oameni care sunt împreună de mult mai puțin timp”, a fost confesiunea pe care a făcut-o Maria Popovici la MediCOOL.

„Superb! O să vreau să aflu și niște secrete. Apreciez sinceritatea. Totuși, nu cred că nu există cupluri care, la un moment dat, să aibă o problemă pe care să nu poate s-o rezolve. Și asta se traduce printr-o viață sexuală care lasă de dorit. Există chestii care vă deranjează la celălalt? Atât de absurde pe care nu el spuneți lor, nu prea vă plângeți de ele?”, a fost întrebarea pusă de doctorul Mihail Pautov.

Citește și: Medicool sezonul 4, 4 martie 2023. Ce este și cum ajungem la un coregasm

„Da, eu sunt alergic la frișcă, am intoleranță la lactoză. Și Maria tot insistă, cu frișcă, telemea de vacă, toate produsele astea”, a zis Mincu amuzat.

Maria Popovici a fost atât de deschisă încât a făcut chiar și o confesiune îndrăzneață despre trecutul său amoros cu Mincu, în ediția 4 a emisiunii MediCOOL, sezonul 4, de la Antena 1.

De asemenea, doctorul Mihail Pautov a vorbit despre cum anumite cupluri, după anumite situații tensionate, ajung să recurgă la pedeapsa prin abstinență sexuală. El a oferit sfaturi utile despre cum putem preveni această situație ce poate duce la înstrăinarea partenerilor și chiar la destrămarea cuplului.

Maria Popovici și-a deschis inima și chiar a spus ce fel de soț și ce fel de bărbat este Mincu și detaliile au fost surprinzătoare: „El e perfecționist. Nu are chestii din astea clișeice de bărbat. El e femeie, de fapt. Nu lasă șosete prin casă, nu lasă firimituri. E foarte exigent. Nu mă afectează, nu ținem în noi, noi comunicăm foarte mult. Dacă mă enerveză foarte mult fac materiale de stand up despre asta și spun pe scenă, e ca o terapie”, a mărturisit Maria Popovici.

Ce îl deranjează pe Mincu la Maria Popovici și viceversa și care e secretul relației lor?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din episodul 4 din sezonul 4 al emisiunii MediCOOL, de la Antena 1. Poți urmări toate episoadele pe AntenaPLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x