Antena Căutare

Mireasa Măștile iubirii, 20 februarie 2023. Mamele lui Hatice și Mihai, reacții după ce tinerii au devenit un cuplu

Doamna Raisa, mama lui Hatice, și mama lui Mihai și-au spus părerea despre cuplul celor doi tineri. Mama fetei se teme că Mihai îi va frânge inima.

mihai, hatice si mama lui mihai la mireasa mastile iubirii Galerie
Doamna Raisa, mama lui Hatice, și mama lui Mihai și-au spus părerea despre cuplul celor doi tineri. Mama fetei se teme că Mihai îi va frânge inima. | Antena 1

Mama lui Hatice a părut înverșunată împotriva lui Mihai și i-a zis fiicei sale să nu cumva să accepte o noapte la hotel. Fata s-a schimbat la față când a auzit cuvintele mamei.

Mamele lui Hatice și Mihai, reacții după ce tinerii au devenit un cuplu. Fata a plecat capul

”Mama cu siguranță nu poate să simtă ce simt eu, dar sunt sigură că mă va susține”, a zis Hatice când a auzit cât de vehementă este mama ei. Aceasta a afirmat că dorește să vadă comportamentul lui Mihai pentru că nu-și dorește ca fiica ei să sufere din cauza lui.

Imediat, doamna Raisa a intervenit și telefonic, iar ce avea să spună a făcut-o pe Hatice să plece capul.

”Sunt cam supărată de ceea ce a vorbit Mihai. Poate tu ai trecut cu vederea, dar felul în care a vorbit... Greșim toți, eu nu pot să spun că a greșit x, y. M-a durut pentru tine.”, i-a zis doamna Raisa în direct la Măștile iubirii.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Sabrina i-a spus lui Dima cel mai intim secret. Nici părinții nu știau drama ei

Femeia i-a transmis să fie puternică, iar Hatice a încercat să o liniștească. I-a luat apărarea iubitului său: ”Important e că sunt fericită eu”.

Doamna Raisa a intrat în dialog și cu Mihai, care a asigurat-o că nu se joacă. ”Noi încercăm să-l îndreptăm pe drumul cel drept. Ei decid care va fi viitor. Dacă ei se înțeleg, se iubesc unul cu altul, nu putem să ne punem împotriva. Îi las pe el să decidă”, a zis și mama lui Mihai.

Hatice nu a fost mulțumită de spusele mamei sale și faptul că pare să se împotrivească unei relații cu Mihai. Fata a plecat capul atunci când a auzit cuvintele mamei. De cealaltă parte, mama lui Mihai spune că este fericită.

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x