Antena Căutare

Acum e iubit de toate domnișoarele și de Edith, dar Geo era un copil dolofan și „bretonat”: „Așa era moda, toată lumea se tundea cu breton într-o parte!”

Acum e iubit de toate domnișoarele și de Edith, dar Geo era un copil dolofan și „bretonat”, crescut în provincie, la sat. Anii au trecut, iar băiețelul de altă dată s-a transformat într-un burlac râvnit de foarte multe tinere și iubit de însăși Edith, „mireasa sezonului șase” de la „Mireasă pentru fiul meu”.

Acum e iubit de toate domnișoarele și de Edith, dar Geo era un copil dolofan și „bretonat”, crescut în provincie, la sat.

Anii au trecut, iar băiețelul de altă dată s-a transformat într-un burlac râvnit de foarte multe tinere și iubit de însăși Edith, „mireasa sezonului șase” de la „Mireasă pentru fiul meu”.

În copilărie, Geo era un copil adorabil, iar frizura lui îl făcea ușor de remarcat. „Așa era moda, toată lumea se tundea cu breton într-o parte!”, a scris fostul concurent, încercând să explice de ce a adoptat un asemenea look.

După ce Edith a fost desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", toată lumea s-a întrebat dacă tânăra și Geo vor deveni un cuplu în afara show-ului matrimonial. Și... răspunsul e mai mult decât previzibil: „Daaaaaaaaa!”.

Ce părere aveți: se potrivesc cei doi?

Își făcea griji pentru sănătatea ei și acum o poate strânge în brațe. Edith, câștigătoarea "Mireasă pentru fiul meu... Au făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Edith şi Geo de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc: "Formăm ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x