Antena Căutare

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu”, poză incendiară cu un băiat! S-au pozat în ipostaze fierbinți, direct în baie!

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu” a obținut titlul de „plângăcioasa” sezonului, după ce a plâns în direct de mai multe ori.

Carmen de la „Mireasă pentru fiul meu” a obținut titlul de „plângăcioasa” sezonului, după ce a plâns în direct de mai multe ori. Cu toate acestea, telespectatorii au îndrăgit-o foarte mult pe tânără, datorită firii ei sensibile. Blondina a susținut că e străină de tainele amorului, dar fanii au intrat la îndoieli.

Fata a postat o poză pe profilul personal de Facebook în care apare cu un tânăr, în ipostaze tandre. Unii fani au scris că brunetul e fratele tinerei, însă informația nu a fost confirmată de blondină.

Traumele unei copilării nefericite

Carmen este o fată greu încercată de viață. Tânăra și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut, de la vârsta de doar trei ani, până acum. Și nu i-a fost deloc ușor. "Știu cum e să nu ai ce să mănânci, să dormi în parc", a povestit ea atunci.

Mesaj emoționant pentru Mirela Vaida de la o fostă concurentă: „Mă simt onorată că am avut ocazia să cunosc o doamnă, o ... Nu se poate așa ceva! Andrada S-A FĂCUT BLONDĂ! Concurenta de la „Mireasă pentru fiul meu” e de nerecunoscut. Fanii au r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x