Antena Căutare

Cătălin, psihologul tuturor din Casa Mireselor, detalii incendiare: „E o chestiune delicată pe care nu o avem în vedere!”

Vă amintiți de Cătălin, fost concurent la ”Mireasă pentru fiul meu” din sezonul trecut? Cel care avea o părere despre orice? 

Vă amintiți de Cătălin, fost concurent la ”Mireasă pentru fiul meu” din sezonul trecut? Cel care avea o părere despre orice?

Cătălin, fostul concurent al reality-show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, lucrează ca psiholog și trece prin grila psihologică orice i se întâmplă și nu numai. Așa a fost și în cazul unui film, despre care prietenii din lista au fost curioși.

Cătălin le-a recomandat tuturor filmul ”Collateral Beauty”, o producție cinematografică cu un subiect sensibil.

„Da, un film bun care are un mesaj pentru cei care trec prin pierderea cuiva drag sau chiar ei sunt pe moarte. O chestiune delicată pe care nu o avem în vedere. Însă nimic și nimeni nu ne garantează că vom trăi următorul moment! Va recomand o carte de Irv Yalom: Privind soarele în față”, le-a scris Cătălin fanilor.

Ce s-a ales de cel mai iubit cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu”! Lavinia și Eduard sunt în culmea fericirii!... Dani Oțil are un mare secret. Ce se ascunde în spatele refuzului său de a oferi mărțișoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x