Antena Căutare

Ce relație frumoasă. Emilia și Nicolae își continuă povestea de dragoste!

Toţi cei care i-au susţinut pe parcursul competiţiei "Mireasă pentru fiul meu", dar şi după ce ei au ieşit, sunt în delir. Emilia şi Nicolae trăiesc povestea de dragoste la care sperau încă de mult timp

Toţi cei care i-au susţinut pe parcursul competiţiei "Mireasă pentru fiul meu", dar şi după ce ei au ieşit, sunt în delir. Emilia şi Nicolae trăiesc povestea de dragoste la care sperau încă de mult timp.

Cele mai recente fotografii cu ei arată clar faptul că sunt foarte fericiţi împreună. Nu ştim dacă s-au căsătorit încă, cert este că toţi susţinătorii îi întreabă când au de gând să facă marele pas.

"Frumoşilor! Aşa vreau să vă văd! Când vă căsătoriţi? Sunteţi cei mai frumoşi! Mă bucur că vă iubiţi în continuare", le-au scris cei care le urmăresc activitatea pe Facebook.

Scandal în casa ”Mireasă pentru fiul meu”! Credeau că pot forma un cuplu, dar au ajuns să-și aducă jigniri! I-a strigat ... Adriana şi Valentin, câștigătorii de la ”Mireasă pentru fiul meu”, vin cu o veste minunată! "Sunt pregătită să îl c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x