Antena Căutare

Cel mai dulce cadou! O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a surprins soţul de Ziua Îndrăgostiţilor

Adriana şi Valentin au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din sezoanele trecute de la "Mireasă pentru fiul meu", iar fanii au continuat să-i urmărească şi după ce aventura lor din casă s-a terminat.

Cei doi s-au căsătorit anul trecut, dar dragostea lor a rămas la fel de intensă ca la început. Drept dovadă, de Ziua Îndrăgostiţilor, Adriana şi-a surprins soţul cu un cadou dulce.

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a pregătit un tort senzaţional, cu căpşuni şi ciocolată, pe care a scris "Happy Valentine's Day". Prietenii virtuali au apreciat la maximum surpriza, aşa cum suntem convinşi că a apreciat-o şi Valentin, care sigur s-a revanşat şi el cu un cadou pe măsura iubirii lor.

Gata, s-a terminat cu singurătatea? Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" a postat o fotografie în care drago... Mădălina a fugit din competiție! "Mai ai câteva minute, dacă nu te întorci în emisiune..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x