Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Dezvăluiri șocante la Mireasă pentru fiul meu: „M-a învineţit. Mi-a dat cu pumnul în picior”

Una dintre concurentele de la reality-show-ul matrimonial i-a mărturisit actualului iubit că într-o relaţie mai veche a fost agresată fizic şi verbal. Când a povestit în faţa camerelor tânăra a avut-o alături de ea şi pe sora sa, dar şi pe cel alături de care trăieşte o poveste de iubire care se află la început

Una dintre concurentele de la reality-show-ul matrimonial i-a mărturisit actualului iubit că într-o relaţie mai veche a fost agresată fizic şi verbal. Când a povestit în faţa camerelor tânăra a avut-o alături de ea şi pe sora sa, dar şi pe cel alături de care trăieşte o poveste de iubire care se află la început.

Mihaela i-a dezvăluit Mihai, alături de care formează un cuplu în casa dragostei că un fost iubit de-al ei a jignit-o în timpul certurilor pe care le-au avut şi chiar a lovit-o. Sora Alexandrei a spus că a stat alături de bărbatul violent mai bine de cinci ani.

(…) Nu era cu un motiv anume. Dar nu să mă lovească foarte tare. Ne certam şi mă împingea... Dar nu să-mi dea palme peste faţă sau să-mi dea cu pumnii... cu picioarele.... Dar m-a-nvineţit. Mi-a dat cu pumnul în picior. (..) 5 ani şi jumătate, dar nu a fost aşa de la început. Era gelos. Am stat cu mama şi sora mea, dar m-am certat cu mami din cauza lui şi am plecat de acasă, la tati. Tata stătea în acelaşi sat cu el. (…) Normal că mi-a interzis să nu mai vorbesc cu el, că-l iubeam. (…) A fost o singură scenă când a venit tati să mă ia pe mine într-o seară şi s-a certat foarte rău cu mami. M-a luat pe mine, mami a rămas plângând pe scări. (...) La trei-patru zile mă suna, spunea că îi pare rău, să-l iert şi mi-era greu şi-l iertam.", a povestit Mihaela în cadrul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Video