Antena Căutare

Doamna T, Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu”, și Natașa, prietenie strânsă! Cum s-au pozat cele două mirese

 „Ești și vei rămâne Valentinul vieții mele!”, e ceea ce i-a spus frumoasa Adriana soțului ei de nenumărate ori.

„Ești și vei rămâne Valentinul vieții mele!”, e ceea ce i-a spus frumoasa Adriana soțului ei de nenumărate ori, mai ales atunci când a câștigat titlul de „mireasa sezonului”.

S-au cunoscut în Casa Mireselor și povestea lor de dragoste i-a cucerit pe telespectatori. Valentin i-a făcut la rândul lui o declarație emoționantă soției lui, văzând-o ca pe „viitoare mamă și bunică”, semn că familia Turcuman are planuri mari. Până să devină părinți, tinerii câștigători își trăiesc povestea în acord cu vârsta: se distrează și alocă timp ieșirilor cu prietenii.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când doamna T a ieșit la plimbare cu Natașa, fosta concurentă din Casa Mireselor. Cele două s-au reîntâlnit și s-au pozat împreună. Tinerele arată superb și li se citește fericirea pe chip.

„Sunteți extraordinare împreună!”, le-au complimentat fanii.

Dezvăluiri șocante la Mireasă pentru fiul meu: „M-a învineţit. Mi-a dat cu pumnul în picior”... Schimbare radicală! Cum a ajuns să arate Natașa de la „Mireasă pentru fiul meu”. Fanii: „Erai cât casa, dar acum arăți.....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x