Antena Căutare

Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, surprinși în metrou! Fanii: „Parcă-s doi cerşetori, nu au nici un Dumnezeu unul cu altul. Frumușelul e absent când e cu baba!”

Deși au mii de fani, Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, nu renunță la viața de dinainte de a fi celebri. Recent, cei doi amorezi au fost surprinși în metrou!

Deși au mii de fani, Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”, nu renunță la viața de dinainte de a fi celebri. Recent, cei doi amorezi au fost surprinși în metrou!

„Parcă-s doi cerşetori, nu au nici un Dumnezeu unul cu altul. Frumușelul e absent când e cu baba!”, au scris unii cârcotași pe grupurile dedicate emisiunii.

Plictisiți împreună

Deși e evident că au alte preocupări atunci când sunt împreună, cum ar fi tastarea telefonului, Edith și Ali formează un cuplu. S-au iubit, s-au despărțit, s-au avântat în altte relații, iar acum au decis să-și mai dea o șansă.

Unii cârcotași au însă o ipoteză surprinzătoare, potrivit căreia tânărul s-a întors în brațele lui Edith pentru a-i lua banii câștigați în show-ul matrimonial.

Voi ce credeți?

Cum se refugiază Geo, după ce iubita lui s-a întors în brațele lui Ali. Admiratoarele: „Să nu faci vreun gest necugetat!... Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”, imagini HOT din dormitor! Fanii, în delir: „Cât de sexy poți fi! Mai ești cu So...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x