Antena Căutare

Edith și Geo la Star Matinal. Mireasa sezonului și cel mai râvnit concurent: dezvăluiri despre viitorul lor împreună! „Era cât pe ce să leșin!”

Edith, marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", și Geo, cel mai râvnit burlac din Casa Mireselor au venit împreună la „Star Matinal”. chiar dacă nu au fost un cuplu în Casa Mireselor, cei doi radiază de fericire atunci când sunt împreună în afara show-ului matrimonial.

Edith, marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", și Geo, cel mai râvnit burlac din Casa Mireselor au venit împreună la „Star Matinal”. chiar dacă nu au fost un cuplu în Casa Mireselor, cei doi radiază de fericire atunci când sunt împreună în afara show-ului matrimonial.

Cel puțin asta demonstrează apariția lor matinală de la Antena Stars. Ce planuri au cei doi? Fără a forța nimic, tinerii vor să nu ardă nicio etapă și să lase ca viața și sentimentele lor să-i surprindă.

Geo a recunoscut că a intrat în Casa Mireselor pentru Edith. „Îi simțeam mereu privirea, și glumele lui!”, și-a amintit mireasa.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, Edith a fost o prezență fresh și elegantă la Star Matinal. „Era cât pe ce să leșin când mi-am auzit numele!”, a dezvăluit Edith. Nici Geo nu a fost mai prejos!

Vouă v-au plăcut?

Totul despre „moroșanca Rodica, cea care l-a cucerit „iremediabil și definitiv” pe Bebe. Fanii: „Arată ca un bărbat țără... Edith a spus adevărul despre relaţia cu Ali de la "Mireasă pentru fiul meu": "Am crezut că o să trec repe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x