Antena Căutare

Totul despre „moroșanca Rodica, cea care l-a cucerit „iremediabil și definitiv” pe Bebe. Fanii: „Arată ca un bărbat țărăncuța asta!”

Bebe, fost concurent în acest sezon, a uimit pe toată lumea când în ziua Marii Gale a venit însoțit de dragostea lui, Rodica, o moroșancă voinică și păstrătoare a portului popular. Toată lumea din Casa Mireselor a remarcato pe femeia îmbrăcată în costum național.

Bebe, fost concurent în acest sezon, a uimit pe toată lumea când în ziua Marii Gale a venit însoțit de noua lui dragoste, Rodica, o moroșancă voinică și păstrătoare a portului popular. Toată lumea din Casa Mireselor a remarcat-o pe femeia îmbrăcată în costum național.

Bebe, fost concurent în acest sezon, a plecat din casa ”Mireasă pentru fiul meu” singur, însă afară, la scurt timp după eliminare, și-a găsit iubirea. Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit în Cluj, acolo unde Bebe și-a reluat jobul.

Rodica pare să îndeplinească toate criteriile lui Bebe: e o femeie de casă, matură, stilată și gospodină. Cei doi au venit împreună la nunta-surpriză și nu ne-ar mira dacă în curând vor face ei înșiși pasul cel mare. Unii fani nu au plăcut-o însă pe Rodica. „Arată ca un bărbat țărăncuța asta!”, au comentat ei.

Andreea și Radu de la "Mireasă pentru fiul meu", prima poză cu puiul lor. Fanii: „Fericirea are chipul vostru!... Edith și Geo la Star Matinal. Mireasa sezonului și cel mai râvnit concurent: dezvăluiri despre viitorul lor împreună! „E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x