Antena Căutare

Imaginile dragostei. El este noul iubit al unei foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Vreau să ne căsătorim”

Alya a fost, de departe, una dintre cele mai sexy concurente care au trecut prin casa „Mireasă pentru fiul meu”. Numai că aspectul său fizic ireproșabil nu a ajutat-o întotdeauna în relații

Alya a fost, de departe, una dintre cele mai sexy concurente care au trecut prin casa „Mireasă pentru fiul meu”. Numai că aspectul său fizic ireproșabil nu a ajutat-o întotdeauna în relații.

După ce a părăsit concursul, Alya a fost la un pas de a se căsători, însă iubitul său de la acea vreme a înșelat-o, iar mariajul anulat. Bruneta a suferit mult, dar a avut puterea de a își reface viața și potrivit propriilor dezvăluiri este, din nou, foarte aproape de a deveni femeie la casa ei.

Alya este împreună cu un tânăr pe care-l iubește cu patos și lângă care ar vrea să-și petreacă restul vieții: ”Eu sunt genul de femei care îl ia pe om cu totul. Așa am făcut și cu Adrian, iar acum suntem fericiți cum nu am mai fost”, spune Alya.

Imagini incendiare cu Georgiana de la „Mireasă pentru fiul meu”! Și-a arătat lenjeria intimă în văzul tuturor... Apariție incendiară la „Mireasă pentru fiul meu”! O concurentă a renunțat la haine și a oferit fanilor o priveliște extr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x