Căutare Live

Îi mai recunoști? Cristina și Andrei de la MPFM 3, total schimbați la 7 ani de la terminarea show-ului. Cum arată ”fiul” lor

Andrei și Cristina sunt unii dintre cei mai iubiți foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi au participat în sezonul 3 al show-ului matrimonial, unde s-au și căsătorit.

Andrei și Cristina sunt unii dintre cei mai iubiți foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu”

Antena 1

La emisiunea MPFM, Andrei și Cristina veneau cu gândul să-și găsească perechea. Curând și-au dat seama că-și doresc să fie împreună și au făcut pasul.

De-a lungul timpului s-au confruntat cu probleme și critici din partea celorlalți. Cu toate acestea, au decis să-i ignore pe cei care nu le dădeau nicio șansă și să lupte pentru relația lor.

Atât în concurs, cât și în afara casei MPFM, Andrei și Cristina de la ”Mireasă pentru fiul meu” sezonul 3 au demonstrat că iubirea care îi leagă este sinceră.

Acum, la mai bine de 7 ani de la Marea Finală, unde și-au unit destinele, ei sunt împreună și au un „fiu”, nepotul lor.

Citește și: Îi mai ții minte pe George și doamna Virginia de la MPFM 3? Ce mai fac și cum arată acum

Mai mult, ei petrec foarte mult timp împreună și pare că Andrei i-a transmis iubitei pasiunea pentru sport.

Perechea se antrenează împreună, iar Cristina este într-o formă fizică de zile mari. Ea arată foarte diferit față de tânăra pe care fanii emisiunii MPFM o îndrăgeau în timpul emisiunii.

Doamna Rotaru este acum brunetă, are un corp ca tras prin inel.

Și Andrei are un fizic schimbat, însă pare că trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra sa. Tânărul are, în continuare, un corp lucrat, singura diferență fiind tunsoarea sa.

Cei doi nu au copii, însă sunt foarte atașați de nepoțeii lor, cu care petrec mult timp și pe care îi privesc ca pe proprii micuți.

💙👋

Publicată de Rotaru Andrei Cristina pe Joi, 18 februarie 2021

•Wanna sit near sea for hours and be happy ✨🌊 #waitingforsummer #sealover #summerdays #happysoul

Publicată de Rotaru Andrei Cristina pe Vineri, 29 ianuarie 2021

•Happy birthday to my little one 🎉 #Raul #6years 💙

Publicată de Rotaru Andrei Cristina pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

•Mᴀʏ ʟᴏᴠᴇ ʙᴇ ᴏᴜʀ ɢᴜɪᴅᴇ ᴀʟᴡᴀʏs 🖤

Publicată de Rotaru Andrei Cristina pe Luni, 15 februarie 2021

Cum a decurs sezonul 3 al show-ului Mireasă pentru Fiul meu

Mireasă pentru fiul meu 3 este al treilea sezon al showl-ului matrimonial difuzat pe Antena 1, care a avut premiera pe 31 august 2013.

Citește și: Îl mai ții minte pe Adrian de la MPFM 1? Iată cât de schimbat e la aproape 10 ani de la terminarea show-ului

În ziua lansării 15 fete, 11 băieți și 5 mame au intrat în competiție, iar în luna februarie 4 băieți, 2 mame și patru fete au mai intrat în competiție. Finalul sezonului a avut loc pe data de 30 august 2014.

Citește și: O mai ții minte pe Edina de la MPFM? Iată cum arată acum fosta câștigătoarea a sezonului 1 și fetița sa - FOTO

Cuplurile care s-au căsătorit au fost Mariana-Grigore și Andrei-Cristina. Câștigătorii acestui sezon au fost Constantina și Raymond. Deoarece ei nu s-au căsătorit, Marele Premiu s-a împărțit în mod egal la toți cei care au rămas în Marea Finală.

Ultimele știri
x