Antena Căutare

Mariana si Grigore, de la "Mireasă pentru fiul meu" și-au unit destinele, în fața lui Dumnezeu. Cei doi au radiat în ziua nunții: "Cele mai frumoase clipe din viața mea!"

Iubirea trece dincolo de micile ecrane, iar relaţia din Mariana şi Grigore este cel mai clar exemplu. După ce s-au căsătorit civil în mare finală a celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”,  Mariana și Grigore și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Iubirea trece dincolo de micile ecrane, iar relaţia dintre Mariana şi Grigore este cel mai clar exemplu. După ce s-au căsătorit civil în mare finală a celui de-al treilea sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, Mariana și Grigore și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu.

Foștii concurenți au făcut pasul cel mare în 2014, iar acum, în 2017, s-au cununat religios. Cei doi miri au radiat de fericire. Pozele sunt extrem de grăitoare. Mariana a purtat o rochie simpla, tip sirena, care i-a scos formele în evidență, în timp ce soțul ei a ales un costum elegant, care i-a venit ca turnat.

Iubirea a triumfat, iar foștii concurenți de la Mireasă pentru fiul meu au devenit soț și soție, așa cum Dumnezeu a vrut. Iar Grigore nu se putea abține să nu facă marele anunț, pe Facebook. Casă de piatră, dragilor!

Veste mare pentru fani! Elly şi Christian Shonea, de la "Mireasă pentru fiul meu", au făcut marele anunț: &quo... Edith de la „Mireasă pentru fiul meu”, acuzații grave la adresa Georgianei: „Oricum - era de preferat iadul cu o femeie ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x