Antena Căutare

Oana de la „Mireasă pentru fiul meu” a rămas singură! Detaliul care a dat-o de gol!

Una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost, fără doar şi poate, Oana, care a format un cuplu cu Viorel şi mai apoi cu Laur, în cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial

Una dintre cele mai controversate concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost, fără doar şi poate, Oana, care a format un cuplu cu Viorel şi mai apoi cu Laur, în cel de-al treilea sezon al show-ului matrimonial.

Dacă la scurt timp după separarea de Laur, Oana declara cu tărie că iubeşte din nou şi că s-a întors la fostul iubit, acum se pare că lucrurile n-au mers tocmai bine între ei.

Conform ultimelor postări de pe Instagram, vedeta pare să fie singură. Mai mult de atât, pe lângă mesajele referitoare la foştii iubiţi, aceasta a şters fotografiile cu partenerul ei şi apare alături de prietene.

Scandal-monstru la „Mireasă pentru fiul meu”. Valentin, atacat de fosta iubită... Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a cerut iubita de nevastă! Tânăra s-a lăudat cu inelul de logo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x