Antena Căutare

Paula Chirilă, despre studenție: „Îmi amintesc de mesele la comun şi de reşourile din BCA, pe care prăjeam cartofi în neştire”

Până să ajungă faimoase și să le vedem în fiecare zi la TV, unele dintre vedetele de la noi trăiau modest, la fel ca mulți dintre noi. Îşi aduc aminte cu plăcere de vremea studenţiei, când, deşi se confruntau cu lipsuri şi locuiau la cămin, se distrau de minune.

Până să ajungă faimoase și să le vedem în fiecare zi la TV, unele dintre vedetele de la noi trăiau modest, la fel ca mulți dintre noi. Îşi aduc aminte cu plăcere de vremea studenţiei, când, deşi se confruntau cu lipsuri, se distrau de minune.

Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, n-a stat la cămin, dar obişnuia să-şi viziteze prietenele care stăteau acolo. În plus, curioasă din fire și altruistă, Paula lua parte la toate activitățile tipic studențești.


În studenţie, mergeam foarte des la o prietenă care locuia în cămin, eram colege la Teatru. Mergeam la chefuri, chiar şi acolo unde nu cunoşteam gazdele. Îmi amintesc de mesele la comun şi de reşourile din BCA, pe care prăjeam cartofi în neştire. Şi nu pot să uit discoteca noastră la care ne distram. Au fost vremuri foarte frumoase!”, a mărturisit ea pentru jurnaliștii de la Cancan.

A dat norocul peste el! Cu ce se ocupă Cătălin de la "Mireasă pentru fiul meu"?! În curând îl vom vedea din no... Recidivă! Lorena către fete: "Mi se scot ochii pentru o farfurie?! Să pocniţi în două de mâncare!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x