Antena Căutare

Un nou anunț-surpriză a apărut pe facebook-ul Tinei și al lui Raymond. Cei doi foști concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” se or căsători?

Unul dintre cele mai iubite cupluri ale show-ului matrimonial difuzat de Antena 1 le oferă fanilor emisiunii surpriză după surpriză într-un interval de timp foarte scurt

Unul dintre cele mai iubite cupluri ale show-ului matrimonial difuzat de Antena 1 le oferă fanilor emisiunii surpriză după surpriză într-un interval de timp foarte scurt.

Raymond și Constantina formează din nou un cuplu. Cel puțin asta susțin cei doi pe rețelele de socializare, însă asta nu pare să fie singura veste importantă pe care ne-o vor oferi în perioada următoare.

După ce au postat anunțul împăcării, fanii le-au scris zeci de mesaje de încurajare, dar le-au oferit și sfaturi pentru viitor. Unul dintre cei care au urmărit show-ul matrimonial cu mare atenție este convins că după pasul făcut de Tina și Ray, aceștia vor forma o familie în scurt timp: „Mă bucur enorm de mult pentru voi că ați făcut acest pas de a vă logodi, urmează căsătoria! Vă pup dulce dragi mei !”, a fost mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a celor doi.

Mihaela și Mihai, singurii miri de la „Mireasă pentru fiul meu”. Imagini de colecție cu cei care pentru mulți sunt adevă... Atac VIOLENT la adresa Andradei de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Ești atât de disperată încât ai venit de două ori!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x