Căutare Live

Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana, planuri mari de nuntă: „Eu nu am neamuri multe”. Ce rochie de mireasă ar vrea tânăra

Sese și Giovana au discutat despre planurile de nuntă la Mireasa - Capriciile Iubirii. Cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să facă pasul cel mare în viitorul apropiat.

Sese și Giovana au discutat despre planurile de nuntă la Mireasa - Capriciile Iubirii

Antena 1

Sese și Giovana formea unul dintre cuplurile care au atras atenția telespectatorilor. Cei doi impresionează de fiecare dată cu felul lor carismatic, tachinările adorabile și discuțiile asumate din cadrul emisiunii Mireasa.

Concurenții trăiesc o frumoasă poveste de iubire, chiar dacă au mai avut neînțelegeri sau certuri majore. Aceștia au lăsat orgoliul deoparte și s-au concentrat asupra momentelor frumoase pe care le pot petrece împreună.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a încercat Perneș să o împace pe Sabrina. Ce și-au plănuit cei doi să facă la ieșirea din competiție

Un lucru este evident, relația dintre cei doi evoluează pe zi ce trece, ajutându-i să se cunoască mai bine unul pe celălalt. Pentru că lucrurile funcționează exact așa cum își doresc, se pare că Sese și Giovana s-au gândit deja la cum va arăta nunta lor.

Sese și Giovana au spus ce nuntă își doresc la Mireasa - Capriciile Iubirii

Cei doi concurenți au planuri mari de nuntă. Aceștia au pășit în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, pentru a discuta despre una dintre cele mai importante zile din viața lor.

„Eu nu vreau o nuntă tradițională, eu spuneam că vreau să am mai multe momente artistice: populară, țigănească. Să fie de toate! Să nu stea oamenii jos, mâncarea o dau la pachet. (...) Nu vrem bufet suedez, cu meniuri. Așa percep eu. (...) Eu chiar nu am multe neamuri. Formația să fie bună... (...) Aranjamentul floral nu îmi place să fie așa de pompos, iar toata mâncarea care râmâne de la nuntă aș vrea să o dau”, a dezvăluit tânărul.

Întrebată de Gabriela Cristea ce rochie de mireasa și-ar dori să poarte la nuntă, Giovana a oferit rapid un răspuns sincer și direct. Concurenta a spus că se vede într-o rochie de un alb imaculat și lungă.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții înainte de task-ul telefonului. Ce îngrijorări are concurentul

„Alb imaculat și lungă. Nu-mi trebuie rochie de prințesă, eu sunt o prințesă. Nu îmi place așa. Vreau să fiu o prințesă așa ca mine, nebună. (...) Ceva deosebit să fie. Vreau să am un buchet cu flori galbene, pentru că galbenul este culoarea mea preferată”, a mai adăugat tânăra.

În ceea ce privește tradițiile, cei doi îndrăgostiți au spus că nu vor ține cont de toate tradițiile regiunilor din care provin. Aceștia au discutat și despre furatul miresei, însă nu sunt încă hotărâți dacă vor apela la celebrul obicei.

„Ai mei nu sunt cu tradițiile, eu nu sunt cu tradițiile. O să facem ceva mai modern”, a mai completat Sese.

„Mai este până atunci. Acum face cununia civilă.”, a mai mărturisit Giovana.

Ultimele știri
x