Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese sunt într-o cunoaștere. Cei doi au avut o discuție despre viața intimă

Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 au discutat mai mult după ce ușile caselor s-au deschis. Cei doi tineri au hotărât să intre într-o cunoaștere.

sese si giovana de la mireasa sezon 5 stau de vorba Galerie
Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 au discutat mai mult după ce ușile caselor s-au deschis. Cei doi tineri au hotărât să intre într-o cunoaștere | Antena 1

Sese a mers pe terasă cu Giovana, pe care a încercat să o înțeleagă. Fata era supărată pentru că Sese a vorbit cu Nora, cea pe care băiatul încerca să o cunoască.

Însă când ușile s-au deschis, concurentul a petrecut mai mult timp cu Giovana. Ei au avut o discuție interesantă despre videochat și viața intimă.

Ce au discutat Giovana și Sese despre viața intimă

Băiatul a vrut să știe de ce a făcut Giovana videochat și cum i s-a părut. Fata a recunoscut că era curioasă cum e și că a făcut streaming pentru adulți o perioadă scurtă.

Atunci ea i-a zis că poate vor face împreună și Sese a părut încântat. Mai apoi, discuția a curs și au început să facă dezvăluiri mai intime. Discutând despre abstinență, cei doi au afirmat că educația sexuală ar trebui studiată la școală.

Giovana a adăugat că i se pare dificil să se abțină și că acesta este un aspect care nu-i place în competiție.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara, în lacrimi după ce Valentin a ales-o pe Alina

Giovana și Sese de la Mireasa sezon 5 sunt într-o cunoaștere

”Am spus, nu mi se pare ceva... Nu înseamnă că dacă faci chestia asta nu ești într-un anumit fel. Nu am făcut videochat”, a zis Sese. Giovana și Sese sunt într-o cunoaștere, au spus cei doi în emisia live din 8 februarie 2022.

”Nu am știut că am două ore în casă. Am luat decizia înainte de date, plănuiam să o iau atunci. Eu când spun ceva asta fac”, a mai adăugat Sese.

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina sunt într-o cunoaștere: Nu mă mai îndrept către alte fete!... Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara, în lacrimi după ce Valentin a ales-o pe Alina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x