Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a încercat Perneș să o împace pe Sabrina. Ce și-au plănuit cei doi să facă la ieșirea din competiție

În ultimele zile, Perneș și Sabrina au trecut printr-o perioadă mai dificilă a relației lor. Acum se pare că tensiunile dintre cei doi au început să se reducă, motiv pentru care tânărul a încercat să își împace logodnica. Iată ce dezvăluiri au făcut aceștia despre planurile de viitor pe care le au.

Perneș și Sabrina la Miresa - Capriciile Iubirii Galerie
În ultimele zile, Perneș și Sabrina au trecut printr-o perioadă mai dificilă a relației lor. | Antena 1

Perneș și Sabrina au întâmpinat unele dificultăți în ultima perioadă. Cei doi au avut mai multe neînțelegeri și certuri, înainte ca tânărul se se accidenteze și să fie transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Odata ce tensiunile și conflictele s-au mai ameliorat, concurentul a luat inițiativa de a-și împăca logodnica, chiar dacă erau în continuare certați. Acesta a decis să poarte o discuție sinceră cu Sabrina în grădina Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda

Concurenții au discutat despre situațiile în care au fost puși de curând, dar și despre planurile de viitor pe care le au. Cei doi au povestit despre cum va arăta „drumul” lor la ieșirea din competiție.

Perneș și Sabrina au dezvăluit ce planuri au de viitor la Mireasa - Capriciile Iubirii

La scurt timp de la discuția pe care au avut-o în casa Mireasa, Perneș și Sabrina au fost invitați în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a dezbate în amănunt subiectul.

Concurenții au declarat că au planuri sigure și mari odată cu ieșirea din competiție. Aceștia își doresc că călătorească până la Cluj, acolo unde Perneș locuiește, ca mai apoi să meargă în Iași la familia Sabrinei. De altfel, tânăra a dezvăluit că vor sta foarte puțin timp la Iași pentru că se va muta în Cluj.

„Ideea a fost de mutat la Cluj, dar aș vrea să mergem la Iași să-mi iau pisica. Deci o să mergem la Cluj, apoi la Iași, apoi iar la Cluj. Nu m-am gândit neapărat că nu ne-ar primi mama mea la Iași, dar m-am gândit că aș vrea să văd cum ne-am descurca la Cluj. Suntem în probe amândoi cumva. Vreau să văd că tot ce spune e așa afară”, a spus Sabrina într-un dialog cu Gabriela Cristea, la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Ion Șaulescu, replici dure. Cum explică tânăra pozele văzute de Sese în telefonul ei

Conform detaliilor oferite de concurentă, cei doi vor merge la Iași pentru a-și lua pisica de care se simte foarte atașată. Mai mult decât atât, Sabrina susține că își dorește să vadă dacă este adevărat tot ce a povestit Perneș despre el în casa Mireasa.

În urma acestor cuvinte, concurentul nu s-a putut abține și a mărturisit că are aceeași intenție: de a merge la Iași pentru a o cunoaște pe logodnica lui exact așa cum este ea acasă.

„La ieșirea mea afară, eu vreau să văd că și ea e la fel cum spune. La început am zis că o iau așa cum e, dar...”, a spus Perneș, vizibil amuzat de replica sa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții înainte de task-ul telefonului. Ce îngrijorări are concurentul... Mireasa 2022, sezonul 5. Cine este iubitul Alisiei. Cum arată tânărul și în ce ipostaze s-a filmat alături de el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x